ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρθρο “γροθιά” για τον… αναζητούμενο οπλοφόρο από την αστυνομία: Δίκιο είναι ο νόμος του Σαββίδη!

Άρθρο “γροθιά” για τον… αναζητούμενο από την αστυνομία εξυγιαντή (!!!) οπλοφόρο… 

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Μιχάλης Λεάνης λέει τα πράγματα με το όνομά τους… Χωρίς φόβο και με πάθος:

Δίκιο είναι ο νόμος του Σαββίδη!

«Σαββίδη με την φούρια σου βάρα τα κουμπούρια σου, βάρα τα κουμπούρια σου ανάθεμα την φούρια σου»! Ανάθεμα την φούρια σου να πάρεις το πρωτάθλημα.

Έτσι όμως έχει μάθει ο άνθρωπος να τελειώνει τις δουλειές του σε όλους τους τομείς. Δίκιο είναι ο νόμος του Σαββίδη.

Και να λέτε πάλι καλά που δεν μπήκε στον κόπο να το χρησιμοποιήσει το κουμπούρι έτσι όπως μπήκε στο γήπεδο φορτωμένος. Χάρη μας έκανε παρόλο που τον φτάσαμε στο μη παρέκει.

Γιατί μέχρι τώρα, ο ολιγάρχης ο εισαγόμενος ήθελε ξενοδοχείο; Ορίστε πάρτο. Ήθελε ΣΕΚΑΠ χωρίς χρέη; Παρακαλώ να εξυπηρετηθεί ο κύριος κατά προτεραιότητα. Ήθελε Λιμάνι Θεσσαλονίκης; Να το δώσουμε κι αυτό! Ήθελε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την είχε! Ήθελε ελληνική ιθαγένεια; Τσακ μπαμ την βγάλαμε κι αυτή, ήθελε να βάλει τον Γραμμένο κουμάντο στην ΕΠΟ, ό,τι περνούσε από το χέρι μας το κάναμε, του γυάλισε το ΕΘΝΟΣ και είπαμε άντε να έχουμε επιτέλους ένα δικό μας άνθρωπο στον χαρτοπόλεμο, τον στριμώξαμε στο MEGA, του πακετάραμε το EPSILON για εξυπηρέτηση που μας έκανε να μπει «λαγός» στην διαδικασία παραχώρησης τηλεοπτικών αδειών, τότε που τα βάλαμε ανοιχτά (εκ του ασφαλούς βεβαίως –βεβαίως) με τους καναλάρχες και μετά απ’ όλα αυτά θα του στερήσουμε τη χαρά του πρωταθλήματος;

Δηλαδή το εύκολο; Το φτηνό; Το ποταπό; Και να πεις ότι θέλει το πρωτάθλημα για την πάρτη του βρε κομπλεξάρες να τον πεις και πλεονέκτη. Αλλά να το χαρίσει θέλει στο πόπολό του που τόσο τον έχει στηρίξει στα δύσκολα.

Και θα συνεχίσει να τον στηρίζει! Όχι σαν κάτι άλλους που βγαίνουν στα κανάλια πουρνό πουρνό και ενώ η ατζέντα περιλαμβάνει άλλα θέματα αυτοί κοιτάζουν πώς με δημόσια δήλωσή τους θα απαλλαγούν από το βάρος της σκιάς του Σαββίδη!

Και καλά στην περίπτωση του οφ σάιντ οι ερμηνείες διαφέρουν γιατί η φάση κρίθηκε αμφιλεγόμενη. Στο πολιτικό παίγνιο όμως όλα έγιναν «καθαρά» και δεν είχαμε απ’ ό,τι θυμάμαι ενστάσεις και διαμαρτυρίες.

Ούτε στους γάμους και στις προσκλήσεις, ούτε στις εκδηλώσεις, ούτε στους πανηγυρισμούς στη σουίτα. Άλλοι ήταν αυτοί που από το βήμα της Βουλής του έπλεκαν το εγκώμιο;

Γιατί είπαμε και θα το ξαναπούμε. Στην αριστερά –όπως κοιτάς από τα δεξιά– του ΣΥΡΙΖΑ δε στηρίζουμε τους επιχειρηματίες αλλά μόνο τους καλούς. Και καλοί είναι οι δικοί μας. Το κριτήριο δεν είναι ιδεολογικό αλλά ποιος μας κλείνει το μάτι.

Ακόμα και τώρα αποστασιοποιημένοι, πάλι κάτι θα βρούμε να κάνουμε! Να όπως πχ με την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ η οποία με τα τόσα που έχει στο κεφάλι της ξέχασε να συμπεριλάβει το γεγονός που είδε όλη η υφήλιος. Ότι ο ολιγάρχης οπλοφορούσε όταν έκανε το ντου με τους υπερτροφικούς φρουρούς στον αγωνιστικό χώρο!

Ο δε υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι να παρέμβει! Και έτσι με έναν τρόπο μοναδικό Συριζέικο θα έλεγα ο κ. Τόσκας μετέτρεψε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε Υπουργείο Προστασίας του …Οπλίτη!

To Top