ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Άριστος αντίπαλος ο Άρης”, γράφουν οι Ιταλοί για το αυριανό φιλικό με Βενέτσια

Άριστος αντίπαλος χαρακτηρίστηκε από την εφημερίδα “La Nuova” της Βενετίας ο Άρης για το αυριανό φιλικό με την Ρέγερ Βενέτσια.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

Αναφέρεται πως “υπάρχει ένα ακόμα διεθνές φιλικό παιχνίδι για την Ρέγερ που υποδέχεται τον Άρη Θεσσαλονίκης, την πρώην ομάδα του Τζαμέλ Χάγκινς, η οποία θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει στις τάξεις την τον Βίκτορ Σανικίτζε (πρώην της Βίρτους και της Σιένα), τον Γουίλ Κάμινγκς (πρώην της Τρέντο) και τον Μάικλ Τζένκινς (πρώην της Μπρέσια και της Καντού). Ένας άριστος αντίπαλος και ένας κοινωνικός σκοπός σε αυτό το φιλικό…”.

Υπάρχει φιλανθρωπικός χαρακτήρας στον αυριανό αγώνα, καθώς τα έσοδα θα δοθούν στον οργανισμό κατά της Μυϊκής Δυστροφίας.

To Top