Άρσεναλ: Επίσημη η ανανέωση του Σαλίμπα, Κανονιέρης ως το 2027 ο Γάλλος

Και με τη… βούλα παίκτης της Άρσεναλ θα συνεχίσει να είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γουίλιαμ Σαλίμπα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Κανονιέρηδες.
Κανονιέρης ως το 2027 ο Γουίλιαμ Σαλίμπα! Επίσημη μορφή πήρε η επέκταση της Άρσεναλ με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε νέα τετραετές συμβόλαιο και άλλαξε νούμερο στη φανέλα, φορώντας πλέον το «2».

Με βάση την προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών, ο Σαλίμπα θα μπορούσε να αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, ενώ οι απολαβές του πλέον θα εκτοξευθούν στα 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο 22χρονος μετά τον δανεισμό του στη Μαρσέιγ, με 33 εμανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις εντυπωσίασε τη σεζόν που ολοκλήρωθηκε στο καλοκουρδισμένο σύνολο του Μικέλ Αρτέτα και η απουσία του στα τελευταία 11 παιχνίδια της Premier League κόστισε πολύ στην Άρσεναλ που μέχρι τον τραυματισμό του κάλπαζε προς τον τίτλο.

Πλέον, οι Κανονιέρηδες έχουν «δέσει» τον νεανικό τους κορμό αφού νέα συμβόλαια έχουν υπογράψει και οι Σάκα, Γκάμπριελ, Ράμσντεϊλ και Μαρτινέλι.

To Top