Άρσεναλ: Η Λιντς απέρριψε την αρχική προσφορά για Ραφίνια

Η Λιντς απέρριψε την αρχική πρόταση της Άρσεναλ για τον Ραφίνια, ο οποίος έχει τεράστια ζήτηση το φετινό καλοκαίρι, με ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα, Τότεναμ και Τσέλσι να παρακολουθούν τις εξελίξεις!

Η Άρσεναλ του Αρτέτα, αθόρυβα και δίχως προβλήματα έχει καταφέρει ήδη να πραγματοποιήσει προσθήκες στο ρόστερ παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στο 3ο δεκαήμερο του Ιούνη.

Ο Ραφίνια έγινε στόχος των «κανονιέρηδων» μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Μαρκίνιος, Τέρνερ και Βιέιρα, όμως, η Λιντς καταλαβαίνει ότι μπορεί να εξασφαλίσει πολλά εκατομμύρια από την παραχώρηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Η αρχική προσφορά των Λονδρέζων κρίθηκε ανεπαρκής από τα «παγώνια» που έδωσαν αρνητική απάντηση. Στα 45-50 εκατομμύρια κυμαινόταν και η πρόθεση που είχε η Μπαρτσελόνα, όμως, άκουσε από το σύνολο του Μαρτς ότι δεν είναι αρκετό το ποσό.

Τότεναμ και Τσέλσι, βάσει δημοσιευμάτων, παρακολουθούν τις εξελίξεις για τον 25χρονο, που έκανε ό,τι μπορούσε την περασμένη σεζόν ώστε η Λιντς να καταφέρει να επιβιώσει στην Premier League.

To Top