ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρσεναλ και Ντόρτμουντ ερίζουν για τον ίδιο παίκτη

Στο στόχαστρο της Άρσεναλ και της Ντόρτμουντ έχει μπει ο 19χρονος Νιγηριανός της Ρόμα, Ουμάρ Σαντίκ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του.

Ο Μοχάμεντ Λαουάλ σε δηλώσεις του στο «owngoalnigeria.com» μίλησε για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ και της Ντόρτμουντ για τον πελάτη του, τονίζοντας: «Η Άρσεναλ έχει ρωτήσει για τον Ουμάρ, όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα, καθώς και η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για τον παίκτη».

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη, μίλησε για το μέλλον του Σαντίκ στους «τζιαλορόσι», δηλώνοντας: «Τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες θα γνωρίζουμε για το μέλλον, αλλά τώρα ο Ουμάρ είναι χαρούμενος και συγκεντρωμένος στη Ρόμα».

Ο νεαρός είναι επιθετικός και αγωνίζεται στη ομάδα νέων της Ρόμα, έχοντας στρέψει πολλά βλέμματα πάνω του, λόγω των πέντε τερμάτων στα έντεκα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο UEFA Youth League. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κάνει ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα του συλλόγου της ιταλικής πρωτεύουσας στη Serie A και μάλιστα έχει σκοράρει δύο φορές σε έξι παιχνίδια που έχει παίξει.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top