Άρση βαρών: Υποτροφία για την Βαρδάσκα του Άρη (photos)

Το τμήμα CrossFit και Άρσης Βαρών του Α.Σ. ΑΡΗΣ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τους μη κερδοσκοπικούς αγώνες Lift For Life και ένας από τους μεγάλους χορηγούς ήταν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο ιστορικός εκπαιδευτικός φορέας, ο μοναδικός που προέρχεται από την πόλη της Θεσσαλονίκης, έδειξε και πάλι το κοινωνικό του πρόσωπο αλλά και την απόλυτη ταύτιση αθλητικής – κοινωνικής παιδείας, όντας αρωγός στους αγώνες που έγιναν για τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες ΛΑΜΨΗ. Στο πλαίσιο αυτής της στήριξης, η ΠΑΣΤΕΡ χάρισε μία πλήρη υποτροφία στην πανελληνιονίκη της Άρσης Βαρών Παναγιώτα Βαρδάσκα για τη συνολική της προσφορά κ επιτυχίες στον ατομικό αθλητισμό.

Την υποτροφία παρέδωσε στην αθλήτρια του ΑΡΗ η Ακαδημαϊκή Διευθύντρια, Σταυρούλα Τσαμπάζογλου, παρουσία του υπεύθυνου του τμήματος CrossFit και Άρσης Βαρών του Α.Σ. ΑΡΗΣ και καθηγητή της σχολής Θανάση Ζησιόπουλου.

Το τμήμα CrossFit και Άρσης Βαρών του Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί την κα Τσαμπατζόγλου, το γενικό διευθυντή του Ομίλου, Άκη Βαλογιάννη και την υπεύθυνη τομέα αθλητισμού, Αποστολία Ντοβόλη.

To Top