Άρχισαν τα κλάματα στην ΑΕΚ και βλέπουν φαντάσματα!

Το ότι πείραξε τους ανθρώπους της ΑΕΚ πολύ η χθεσινή ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι αδιαμφισβήτητο. Έχασε σε ένα ντέρμπι, το οποίο είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο το προσέγγισε καλύτερα αγωνιστικά και σε εκείνο το σημείο του αγώνα θα μπορούσε να έχει σκοράρει, ίσως και περισσότερες από μία φορές.

Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα έβγαλε νικητή τον Άρη και θέτει βέβαια τους παίκτες του Μασάδο για ένατο σερί παιχνίδι αήττητους και πέντε βαθμούς πίσω από την ομάδα του Νίκου Κωνστένογλου, η οποία πια νιώθει ότι η θέση της για τα πλέι οφ κρίνεται τουλάχιστον επισφαλής.

Ο Άρης με το πρόσωπο που δείχνει (εξαιρουμένου του χθεσινού πρώτου ημιχρόνου), μοιάζει να έχει τον τρόπο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν και στον ανταγωνισμό –που είναι ο μεγαλύτερος από τότε που καθιερώθηκε η διαδικασία των πλέι οφ- για την πεντάδα. Φαίνεται πως τη δεδομένη στιγμή η ομάδα του Μασάδο είναι η πιο σοβαρή από όλες όσες διεκδικούν την πέμπτη ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι τις δύο θέσεις που περισσεύουν για τους αγώνες κατάταξης στο τέλος της χρονιάς.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ έχουν αντιληφθεί πως πια η παρουσία τους στην πεντάδα, στο τέλος μετά και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη και με τον Άρη σε τόσο… καλό φεγγάρι, έχουν αρχίσει και τρέμουν.

Μετά τη χθεσινή ήττα άρχισαν να βλέπουν… φαντάσματα! Χαρακτηριστικό είναι κομμάτι του πρωτοσέλιδου, εφημερίδας φίλα προσκείμενης στην Ένωση, η οποία τα έβαλε με τον Κάκο, ο οποίος να θυμίσουμε πως στις καθυστερήσεις μέσα σε ένα τρίλεπτο έστησε την μπάλα έξω από την περιοχή του Άρη τρεις φορές!

Παράλληλα τα έβαλαν και με τον Καστίγιο, μπερδεύοντας μάλλον τα πράγματα και εθελοτυφλώντας με τους Μάκο και Γεωργέα κυρίως, οι οποίοι δεν έχαναν την ευκαιρία σε κάθε φάση να προκαλούν και να χτυπούν τον Μεξικανό, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τον… νταή μέσο της ΑΕΚ, επειδή πανηγύρισε έντονα το γκολ του Λαζαρίδη!

Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως στο στρατόπεδο του «δικέφαλου» τρέμουν πια τον Άρη, καθώς γνωρίζουν πως αν το ξεκίνημα της ομάδας δεν ήταν τόσο καταστροφικό (όσο ο πρώτος γύρος του Άρη) τότε σίγουρα θα έβλεπαν την πλάτη τόσο του Καστίγιο, όσο και των υπολοίπων παικτών.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top