Άρχισε τις εκκαθαρίσεις ο Μπέος – Διαζύγιο με πέντε παίκτες ο Βόλος

Ο Βόλος για ένα ακόμα καλοκαίρι θα προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές στο ρόστερ.

Το ίδιο έκανε και την περασμένη σεζόν, αλλά αυτό δεν τον επηρέασε καθόλου. Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, άλλωστε, έδωσε στην ΑΕΚ τον πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν Τομ φαν Βέερτ και επίσης πούλησε και τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος μετακόμισε στην Ένωση μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Επιπλέον, πριν τα playoffs έφυγε και ο Κούτσιας.

Ο Αχιλλέας Μπέος, οι συνεργάτες του και ο τεχνικός Κώστας Μπράτσος, αποφάσισαν λοιπόν, να οδηγηθούν σε νέες αλλαγές κι έτσι ανακοινώθηκε το διαζύγιο με πέντε ποδοσφαιριστές. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων της με τους Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, Μίκαελ Τσιρίνος, Νικολά Μεσκίδα, Αρούνα Σι και Παναγιώτη Αυγερινό, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Η πιο ηχηρή αποχώρηση, βέβαια, είναι αυτή του Σέρβου Οζέγκοβιτς, ο οποίος στον πρώτο γύρο τα πήγε αρκετά καλά. Ο 29χρονος Οζέγκοβιτς είχε 28 ματς και επτά γκολ. Ο 31χρονος Ουρουγουανός μέσος Νίκολα Μεσκίδα είχε 25 αγώνες και μόλις ένα γκολ. Ο 27χρονος Σενεγαλέζος αριστερός μπακ Αρούνα Σι, ο οποίος ήρθε τον Γενάρη έπαιξε σε 15 αγώνες.

Ο 27χρονος Τσιρίνος από την Ονδούρα είχε κι αυτός 15 αγώνες με ένα γκολ, ενώ ο 29χρονος γκολκίπερ Παναγιώτης Αυγερινός μέτρησε μόλις τρεις συμμετοχές.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες ο Βόλος ανακοίνωσε διαζύγια και με στελέχη: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει το ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Γρηγοριάδη και τον γυμναστή Παναγιώτη Κονομάρα, τους οποίους και ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα στην άκρως επιτυχημένη πορεία της στο πρωτάθλημα και παράλληλα τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Όσον αφορά τους αντικαταστάτες τους, αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες όταν και θα συμπληρωθεί το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον προπονητή της ομάδας Κώστα Μπράτσο».

To Top