Άρωμα Άρη στην Κέρκυρα λόγω Παπαγεωργίου!

Το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα προς τιμή του Χάρη Παπαγεωργίου ανάμεσα στην ομάδα των του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και της αντίστοιχης των «Πελαργών» ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να σμίξουν οι παλιές δόξες του Άρη.

Παίκτες που φόρεσαν την κίτρινη φανέλα όπως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Γιώργος Δοξάκης, ο Γιώργος Σιγάλας κ.α. συναντήθηκαν στο νησί των Φαιάκων το Σαββατοκύριακο και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά.

Κεντρικό πρόσωπο βέβαια ήταν ο Χάρης Παπαγεωργίου καθώς γι’ αυτόν ταξίδεψαν στην Κέρκυρα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος που τον τίμησαν μαζί με τον σύνδεσμο φίλων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ «Πελαργοί».

Ο παλιός παίκτης των κίτρινων που ζει αρκετούς μήνες τον χρόνο στην Κέρκυρα αποδείχθηκε πολύ καλός οικοδεσπότης και από το γαλακτοζαχαροπλαστείο που διατηρεί στο νησί παρέλασαν όλοι σχεδόν οι φίλοι του που βρέθηκαν εκεί.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου έχει δώσει στο μαγαζί το όνομα «Άρωμα Θεσσαλονίκης» και φωτογραφήθηκε με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον Γιώργο Δοξάξη με φόντο τον Λευκό Πύργο.

 

To Top