Άρωμα… σύγκρουσης στο νέο δ.σ. της Σούπερ λίγκας

Τέλος στα όσα λέγονται με δηλώσεις ή ανακοινώσεις κατά παραγόντων, διαιτησίας και γενικότερα της Σούπερ Λίγκας θέλει να βάλει ο συνεταιρισμός. Για αυτό το λόγο το παραπάνω θέμα θα συζητηθεί στο Δ.Σ την Παρασκευή (14/12).

Με αλλά λόγια, αναμένεται να ανοίξει ένα θέμα που θα αφορά τα όσα έχουν ειπωθεί θα περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα, από τις ανακοινώσεις για την διαιτησία, τις απαξιωτικές δηλώσεις και πιθανόν να ακουμπήσουν ακόμη και όσα λέγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Είναι προφανές ότι αν ανοίξει ένα τέτοιο θέμα συζήτησης ο κίνδυνος να υπάρξει μετωπική σύγκρουση μεταξύ των μελών της Super League είναι μεγάλος και για αυτό το Δ.Σ της Παρασκευής 14/12 (13.00) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στα υπόλοιπα θέμα που θα συζητηθούν θα είναι εξελίξεις στο θέμα δικαστικής διαφοράς μεταξύ FORTHNET – ΣΚΑΪ, ενώ θα εγκριθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα του Β΄ Γύρου.

Η ανακοίνωση…

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 14/12/2012 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Αγωνιστικού Προγράμματος Β΄Γύρου.

2. ΠΣΑΠ – Σχέσεις με ποδοσφαιριστές.

3. Ενέργειες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο (δηλώσεις – ανακοινώσεις) και μέτρα που δύναται να λάβει ο Συνεταιρισμός για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

4. Εξελίξεις στο θέμα δικαστικής διαφοράς μεταξύ FORTHNET – ΣΚΑΪ.

5. Ορισμός Εκπροσώπων της Super League στην Επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.

6. Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Super League.

7. ΔιάφοραΠηγή: soccerplus.gr

To Top