Άσος η Παλέρμο, με κάλυψη η Βέροια

Κλασική ποδοσφαιρική Κυριακή σήμερα με μεγάλα ντέρμπι και πλούσια δράση σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα ξεχωρίζει το «ντέρμπι αιωνίων» της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ. Εκτός απο το Άρης – ΠΑΟΚ στην Ελλάδα ξεχωρίζει και η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου. Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ, ενώ μεγάλο παιχνίδι έχουμε και για τα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα μεταξύ της Ακτής Ελεφαντοστού και της Νιγηρίας.

Πάμε γρήγορα στις σημερινές μας προτάσεις, αρχίζοντας με τα δύο σημεία της ημέρας. Αρχικά η πρόταση που ξεχωρίζει είναι ο «Ασσος» Draw No Bet της Βέροιας με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και σε κάθε παιχνίδι «παίζουν» την κατηγορία, προέρχονται απο μία σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο σε βάρος της Ξάνθης, αποτέλεσμα που τους τόνωσε ψυχολογικά και σήμερα μένει να δούμε αν τους αφύπνησε κιόλας. Το γεγονός πως τα περιθώρια για τη Βέροια στενεύουν σε συνδυασμό με τον αγώνα που γίνεται εντός έδρας και το έμψυχο δυναμικό που αποτελεί ένα αξιόλογο σύνολο μας οδηγεί στο να επιλέξουμε τον «Άσσο» με κάλυψη Draw No Bet (δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Πάμε στο δεύτερο «δυνατό» σημείο και στον «Άσσο» της Παλέρμο με αντίπαλο την Αταλάντα σε απόδοση 2.15. Οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής και για αυτό ενισχύθηκαν αισθητά. Καθώς μετά την αποχώρηση του κίπερ Ουϊκάνι, αποκτήθηκαν συνολικά 5 παίκτες, που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Πιο συγκεκριμένα πήρε Νέλσον (Μπέτις), τον χαφ Φαουρλίν (ΚΠΡ), τον εξτρέμ Φαμπρίνι (Ουντινέζε) και τους επιθετικούς Σπερδούτι (Νιούελς), Μποσέλι (Γουίγκαν). Η Αταλάντα απο την άλλη πλευρά δείχνει να έχει πάρει αψήφιστα την κατάσταση και η απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού συνεχώς μειώνεται, χωρίς οι παίκτες του Γκουϊντολιν να μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό. Συνεχίζουμε με το ντέρμπι για την Premierleague μεταξύ της Σίτι και της Λίβερπουλ και το over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.71. Αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, απο δύο ομάδες με εξαιρετικά επιθετικούς ποδοσφαιριστές που σκοράρουν κατά βούληση. Πάμε στην Τουρκία, εκεί όπου έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» Draw No Bet της Όρντουσπορ με αντίπαλο την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν «κομπλέ» με πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν και να κάνουν τη διαφορά. Συνεχίζουμε με τα «Μονά» και βρίσκουμε τον «Ασσο» του ΟΦΗ με αντίπαλο την Κέρκυρα σε απόδοση 1.80. Οι κρητικοί θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση «παραμονή» και σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας Κέρκυρα, ίσως τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, που δείχνει να έχει αποδεκτεί τη μοίρα της.

Στις «Μπόμπες» ξεχωρίζει το 2 Draw No Bet της Νουμάνθια με αντίπαλο την Ουέλβα σε απόδοση 2.50. Πρόκειται για δύο ομάδες με μία θέση διαφορά στη βαθμολογία και πάνω κάτω ίδια απόδοση μέχρι στιγμής. Εμείς θα δώσουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας και θα τους στηρίξουμε με κάλυψη στο Draw No Bet. Στο Βέλγιο έχουμε επιλέξει Χ2 στο ντέρμπι Άντερλεχτ – Σταντάρ Λιέγης σε απόδοση 2.25. Η Σταντάρ Λιέγης είναι η μία από τις δύο ομάδες που έχουν κερδίσει την Άντερλεχτ φέτος στο Πρωτάθλημα και σήμερα θα επιδιώξει να επαναλάβει το κατόρθωμά της και να πλησιάσει στη βαθμολογία.

Στο «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 10€) και συνολικό ποντάρισμα 70€. Αναλυτικά τα σημεία:

Σαν Πάουλι – Κότμπους 1 (1.93)

Σιένα – Ίντερ 2 (2.25)

Ολιανένσε – Ακαντέμικα 2 DNB (1.99)

Μπουργκίνα Φάσο – Τόγκο 2 DNB (2.05)

Στο Μπάσκετ εκτός απο τους αγώνες της Ισπανίας, ο tipster μάς έχει επιλέξει δύο σημεία απο το ιταλικό πρωτάθλημα με το +5 Μοντεγκρανάρο στον αγώνα Μπολόνια – Μοντεγκρανάρο να ξεχωρίζει.

Δύο προτάσεις στο Τένις, με τη νίκη του Gianluca Naso επί του H. P. Castillo για το ATP Vina del Mar να ξεχωρίζει και να πληρώνει απόδοση 1.67

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

 

 

To Top