«Άσος» η Φιορεντίνα, νίκη με DNB η Κέρκυρα

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Επιτυχιών συνέχεια χθες με 9/13 «Μπόμπες» και 4/7 Μονά. Το απίστευτο σερί καλά κρατεί και σήμερα μοναδικός μας στόχος να το διευρύνουμε και να αυξήσουμε το… ταμείο μας.

Στα σημεία της ημέρας (50€ ποντάρισμα) έχουμε τον «Άσο» της Φιορεντίνα κόντρα στην Κατάνια (Μονά) που προσφέρεται στο 1.90 στην Expekt και τον «Άσο» Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Κέρκυρας επί της Ξάνθης σε απόδοση 2.63 στην BetVictor (Μπόμπες).

Επίσης αξίζει το ποντάρισμά μας (40€) το «Διπλό» Draw No Bet του Αμβούργου επί της Άιντραχτ που παιζεται στην Bet365 σε απόδοση 3.00, ενώ με 35€ έχουμε επιλέξει από το πρωτάθλημα της Αργεντινής το Χ2 της Ιντεπεντιέντε κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς σε απόδοση 2.25 στην 12Bet.

Από την Ελλάδα έχουμε ακόμα ένα σημείο και είναι το over 2.5 του Ατρομήτου στον αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων σε απόδοση 3.10 στην Bet365

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις 7 προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες»

Στην κατηγορία «Σύστημα» σήμερα έχουμε 4 παιχνίδια σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€.

Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις του William Hill.

Σπάρτα Ρόντερνταμ – Γκόου Αχέντ Ίγκλς 2 DNB (2.62)

Πουέμπλα – Μόντερεϊ 1 (DNB) 2.20

AEK – Άρης Χ (3.10)

Νιούελς – Σαν Λορέντζο Χ (3.20)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στο ποδόσφαιρο, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top