«Άστεγη» η ομάδα χόκεϊ!

Δίχως προπονητήριο έχει μείνει εδώ και μερικές ημέρες η ομάδα χόκεϊ του Άρη. Ο χώρος στον οποίο μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν οι προπονήσεις της, στα Σφαγεία, είναι ιδιοκτησία του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος ζήτησε από την ομάδα να τον εγκαταλείψει. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο προπονητής του τμήματος χόκεϊ, Παύλος Καπαγιαννίδης, μίλησε στο PRESSARIS για το ζήτημα που προέκυψε:

«Μας είπαν να εγκαταλείψουμε το χώρο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Απευθυνθήκαμε στο Δήμο, αλλά δεν πήραμε κάποια επίσημη απάντηση. Απ? ό,τι γνωρίζω, προτίθενται να αναπαλαιώσουν το κτίριο με σκοπό να δημιουργήσουν ένα πολιτιστικό κέντρο. Είναι ο μοναδικός χώρος στη Θεσσαλονίκη, που μας εξυπηρετεί. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα γήπεδο για ρόλερ χόκεϊ. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει παγοδρόμιο, αρκούμαστε στο να κάνουμε προπόνηση με ρόλερ. Πλέον, ούτε αυτό θα είναι εφικτό».

Η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται στον αέρα και η απογοήτευση του κ. Καπαγιαννίδη είναι έκδηλη: «Έχουμε μάθει να ξοδεύουμε από την τσέπη μας. Το μόνο που ζητάμε είναι ένας χώρος να προπονηθούμε. Η διοίκηση του Άρη μας πρότεινε κάποιες αίθουσες, που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες του ‘Κλεάνθης Βικελίδης’, οι οποίες, όμως, είναι ακατάλληλες για εμάς. Βέβαια, αν δε βρεθεί κάποια άλλη λύση, θα αρκεστούμε σε αυτή».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει κάτι καλό τη νέα αγωνιστική σεζόν, ανέφερε: «Καταρχήν, δε γνωρίζουμε αν και πότε θα δοθεί η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Ομοσπονδία δεν έχει στείλει ακόμη την απαραίτητη προκήρυξη για το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, βέβαια, οι ομάδες της Αθήνας έχουν το πλεονέκτημα να προπονούνται σε παγοδρόμιο, σε αντίθεση με εμάς που δεν έχουμε, πλέον, ούτε καν γήπεδο για ρόλερ χόκεϊ».

To Top