Άστοχες οι δηλώσεις Μίνιτς (αν δεν χάθηκαν στη μετάφραση)…

Ο Άρης κάνει μια νέα προσπάθεια, βρίσκεται στα πρώτα βήματα του δρόμου της οικονομικής του εξυγίανσης, αλλά δεν σημαίνει ότι μπορεί να… χαίρεται κανένας επειδή χάνει από την νεοφώτιστη Κηφισιά, αφού γύρισε ένα ματς 19 πόντων!

Ο Μίλαν Μίνιτς έκανε σωστά την τεχνική ανάλυση στη συνέντευξη Τύπου, αλλά οι δηλώσεις του για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η ομάδα το αποτέλεσμα στην Κηφισιά είναι άστοχες, αν αποδόθηκαν στην σωστή τους διάσταση, γιατί υπάρχει και το πρόβλημα των ελληνικών, με τα οποία ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να εκφραστεί σωστά. “Συγχαρητήρια στα παιδιά, που κατάφεραν να παίξουν καλά και να φύγουν με το κεφάλι ψηλά από το γήπεδο. Έκαναν ό,τι μπορούσαν. έπαιξαν με ομαδικότητα, κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα. Το σημαντικό είναι να παίζεις καλά, άσχετα με το αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Μίνιτς.

Δεν μπορεί να φεύγει κανείς παίκτης του Άρη με ψηλά το κεφάλι από ένα ματς, το οποίο έχασε ο Άρης με μια ομάδα που είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, ανεξάρτητα αν όντως έχει και ποιότητα και εμπειρία.

Το σημαντικό για τον Άρη την δεδομένη στιγμή δεν είναι να παίζει καλά. Είναι να κερδίζει αγώνες, γιατί βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μίνιτς είναι έμπειρος προπονητής, ξέρει το μπάσκετ πολύ καλά, μπορεί όντως να είναι κομμάτια του παιχνιδιού που η ομάδα παρουσίασε βελτίωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φεύγουν από μια ήττα με ψηλά του κεφάλι. Αν όντως έχουν γίνει έτσι ακριβώς οι δηλώσεις στο Ζηρίνειο, τότε είναι άστοχες, αν όχι τότε θα πρέπει ο Σέρβος να κάνει δηλώσεις είτε στα σέρβικα, είτε στα αγγλικά, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.



To Top