ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Άστραψε και Βρόντηξε» ο Καρυπίδης: «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει τώρα»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε στην προπόνηση του Άρη την Δευτερα (20/9), τα είπε με Μάντζιο και παίκτες, τονίζοντας πως η ομάδα είναι πάνω από όλους.

Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους και σημείωσε πως στο ματς με τον Παναθηναϊκό (22/9, 20:30) πρέπει να εμφανιστεί ο πραγματικός Άρης.

Αναλυτικά σημείωσε ότι:

«Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Άρης . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα.

Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης», ανέφερε προς τους ποδοσφαιριστές ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Στη συνέχεια, οι παίκτες θέλησαν να πάρουν τον λόγο, δίνοντας την υπόσχεση για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα: «Εμείς έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε. Με 2-3 νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε από το ματς με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε τη νίκη και να το γυρίσουμε».

To Top