ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άσφαιρος επιθετικά μετά από δυο αγωνιστικές ο Άρης, μόλις ένα σουτ ανά αγώνα ο Καμαρά

Άσχημο το ξεκίνημα για τον Άρη στο νέο πρωτάθλημα, παρά τις μεγάλες φιλοδοξίες για μια χρονιά μεγάλων επιτυχιών.

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο… σπίτι τους τον ΟΦΗ (0-0) στην πρεμιέρα, ενώ χθες γνώρισαν μια πικρή ήττα (1-0) από τον Ιωνικό.

Σημείο αναφοράς ότι και στα δυο παιχνίδια, οι κιτρινόμαυροι έμειναν στο… μηδέν. Άσφαιρος επιθετικά ο Άρης δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα καταγράφοντας εμφατικά το πρόβλημα στο γκολ, για το οποίο έγιναν άπειρες συζητήσεις τον τελευταίο καιρό.

Οι περσινές επιλογές των Κώστα Μήτρογλου και Κρίστιαν Λόπεθ δεν βγήκαν στην ομάδα του Άκη Μάντζιου. Ειδικά ο Ισπανός έφυγε τον περασμένο Ιανουάριο με μόλις ένα σουτ! Γι’ αυτό το λόγο τη φετινή σεζόν έγινε η υπέρβαση με την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τη Φούλαμ. Ο 26χρονος επιθετικός σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η συνέχεια δεν είναι -προς το παρόν- ανάλογη.

Απέναντι στον ΟΦΗ είχε μόλις μία τελική σε ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ αντίστοιχα κακή εικόνα είχε και κόντρα στον Ιωνικό. Συγκεκριμένα, ο Μαυριτανός φορ έχει δύο τελικές προσπάθειες σε ισάριθμα παιχνίδια, μία εντός και μία εκτός περιοχής.

To Top