ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άσφαιρος στην παγωνιά! Aπώλεια βαθμών του Άρη (0-0), του έκλεψαν καθαρό γκολ! (videos)

Ο Άρης δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη του ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 22η αγωνιστική, σε ένα ματς που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ Βάτσιος και VAR, του έκλεψαν και καθαρό γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Στο 7΄ακυρώθηκε γκολ του Γκάμα, ενώ στο 40΄, δεν δόθηκε πέναλτι πάνω στον Πορτογάλο. Ο Κνετ κράτησε με τις επεμβάσεις του όρθιο τον Παναιτωλικό, στο παγωμένο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Με 4-2-3-1 ο Άρης. Κουέστα στο τέρμα, δεξιά ο Σούντγκρεν, με τον Γκάνεα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας, οι Μπεναλουάν και Ροζ. Στα χαφ, ο Κάτσε με τον Σάσα, με τους Γκάμα και Ματέο στα δύο άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή ο Μαντσίνι και πίσω του, ο Μπερτόγλιο.

ΤΟΝ… ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΒΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ VAR!

O Άρης μπορεί να μην έκανε τις πολλές και μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά άξιζε ένα γκολ, με τον ρέφερι Βάτσιο και το VAR, να του το στερούν με τις λανθασμένες αποφάσεις τους!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με γκολ για τον Άρη, καθώς στο 7΄, ο Μπρούνο Γκάμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ, αλλά με την συνδρομή του VAR, το τέρμα δεν μέτρησε. Ο Μπερτόγλιο υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ, με τις γραμμές να μην είναι σωστά τοποθετημένες, ενώ οφ σάιντ ήταν η… παλάμη του Αργεντινού, η οποία και δεν μπορεί να σκοράρει! Για να μην σταθούμε και στον επόπτη Καμπερίδη, που αν και ήταν δύο μέτρα πίσω από την φάση, σήκωσε με άνεση το σημαιάκι! Κακώς δεν μέτρησε το γκολ…

Στο 33΄, ο Μπρούνο Γκάμα από τα αριστερά μπήκε στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε, με τον Βάτσιο να του δείχνει κίτρινη κάρτα για θέατρο, δίχως δεύτερη σκέψη! Ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε επαφή του αμυντικού του Παναιτωλικού, πάνω στον Πορτογάλο, πέναλτι που σε άλλο γήπεδο και σε άλλη ομάδα, θα δινόταν με… κλειστά μάτια!

Ο Βάτσιος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο, καθώς καθόρισε το αποτέλεσμά του. Οι “κιτρινόμαυροι” δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις για να είναι περισσότερο επικίνδυνοι, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΚΝΕΤ

Το δεύτερο μισό ξεκίνησε, με τον Άρη να δυσκολεύεται να φτάσει στην αντίπαλη εστία, με τον Μάντζιο στο 59΄, να βάζει στο ματς τους Σίλβα-Μπρούνο, αντί των Μαντσίνι-Μπερτόγλιο, με τον πρώτο να αγωνίζεται ως φορ. Οι δύο αλλαγές, πρωταγωνίστησαν στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη, μόλις ένα λεπτό μετά! Κεφαλιά του Μπρούνο, φοβερή επέμβαση του Κνετ, με τον Σίλβα στην επαναφορά με ανάποδο “ψαλίδι” να στέλνει την μπάλα άουτ!

Στο 73΄, ο Μήτρογλου έδωσε στον Γκάνεα που είχε χώρο, δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Κνετ για μία ακόμα φορά αρνείται το γκολ στον Άρη! Στο 83΄, από το φάουλ του Γκάμα, η μπάλα έφτασε στον Σούντγκρεν, που έπιασε ένα δυνατό σουτ, το οποίο όμως ήταν άστοχο.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Άρης έφτανε έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, αλλά οι τελικές ενέργειες ήταν όλες κάκιστες. Στο 90΄, ο Γκάμα από πλάγια θέση έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, αλλά ο Κνετ έκανε μία ακόμα μεγάλη επέμβαση, κρατώντας το 0-0.

Στο 93΄, ο Ροζ αρχικά και ο Μπεναλουάν στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι. Αυτές ήταν και οι τελευταίες προσπάθειες στο ματς, με τον Βάτσιο να κρατάει μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεις, με αλλαγές να γίνονται σε αυτά τα λεπτά, από τους φιλοξενούμενους. Το 0-0, έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους “κιτρινόμαυρους” να χάνουν δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά τους να τερματίσουν δεύτεροι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Α. Μάντζιος):Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε (79΄Σάκιτς), Γκάμα, Ματέο (69΄Μήτρογλου), Μπερτόγλιο (59΄Μπρούνο), Μαντσίνι (59΄Σίλβα)

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας):Κνετ, Βάντερσον, Τσότσαλιτς, Μεντίνα, Περέιρα (91΄Μεντόζα), Ταχάρ (79΄Εντινγκά), Τσιγγάρας, Ντίας, Αριγίμπι (84΄Ντάλσιο), Μπαρμπόσα, Καρέλης

Διαιτητής: Bάτσιος, Βοηθοί: Τζιουβάρας-Καμπερίδης, VAR: Μανούχος, AVAR: Πετρόπουλος , 4ος: Κοτσάνης

To Top