“Άσχημα και άδικα όσα ακούστηκαν, κάποιοι πετούν “λάσπη” χωρίς να ξέρουν”

Άσχημα και άδικα χαρακτήρισε όσα ακούστηκαν μετά το παιχνίδι Ατρόμητος-Άρης ο Σωκράτης Φυτανίδης, λέγοντας πως κάποιοι πετούν “λάσπη” εναντίον ανθρώπων που έχουν δώσει τα πάντα.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Sportday» και μεταξύ άλλων και έπειτα από σχετική ερώτηση για τον αγώνα Ατρόμητος-Άρης απάντησε: «Δυστυχώς όταν στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεις μια ομάδα που βρίσκεται σε κίνδυνο, όλη την εβδομάδα ακούγονται πολλά. Εμείς κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και δεν υπάρχουν δικαιολογίες, οπότε αυτός που πληρώνει το εισιτήριο έχει το δικαίωμα να σκέφτεται ό,τι θέλει.

Όλα όσα ακούσαμε ήταν άσχημα και άδικα για εμάς, αλλά δεν μπορούμε να πείσουμε κανέναν πως πρέπει να αλλάξει το σκεπτικό. Ορισμένες φορές θα ήταν καλύτερο να μην παίζαμε τέτοια παιχνίδια και να ήταν όλα τα ματς διαφορετικά, ώστε να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

Δυστυχώς από ένα 90λεπτο αφήνουν κάποιοι λάσπες για ανθρώπους που έχουν δώσει τα πάντα. Ο πρόεδρος ήταν δίπλα μας και προσπαθούσε να μας δείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το ήθος και το κύρος της ομάδας. Δυστυχώς όμως δώσαμε δικαιώματα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί από κάποιους, είτε κερδίσεις τα επόμενα ματς είτε όχι».

To Top