“Άσχημο αποτέλεσμα, είμαστε απογοητευμένοι”

Στο γεγονός ότι ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι απέδωσε την εντός έδρας ήττα από τον Άρη ο Χρήστος Αραβίδης.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο πρώην παίκτης των κίτρινων επεσήμανε:

«Εμείς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού επιδείξαμε καλύτερη απόδοση από τον Άρη αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα και εμάς δεν μας ευνοεί σε καμία των περιπτώσεων. Όπως εξελίχθηκε το ματς είναι άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Είναι λυπηρό που χάνουμε βαθμούς με τέτοιο τρόπο. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Αραβίδης.

Για το τι πιστεύει ότι έφταιξε και ήρθε αυτή η ήττα για τον Πανιώνιο: «Νομίζω ότι επιδείξαμε στιγμές αδυναμίας. Και όταν λέω στιγμές εννοώ ότι από μία στημένη φάση δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, στη συνέχεια παίξαμε με παίκτη παραπάνω και θα μπορούσαμε να το έχουμε εκμεταλλευτεί όμως από μία προσωπική ενέργεια του Ουντότζι, ο οποίος έκανε μία κούρσα χωρίς να τον μαρκάρει κανείς από εμάς πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα, το οποίο για εμάς ήταν καταδικαστικό».

Για το πόσο δυσκολεύει το μέλλον του Πανιωνίου αυτή η ήττα: «Δεν είναι ένα αποτέλεσμα που καθορίζει τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι ακόμη νωρίς αλλά μας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεχτήκαμε την ήττα από την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος. Είχαμε ως στόχο τη νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι. Έπρεπε να κερδίσουμε αλλά δεν το κάναμε. Νομίζω ότι όλη η απογοήτευση ανήκει μόνο σε εμάς».

Για το γεγονός ότι ο Νίκος Παντελής ανέλαβε την ευθύνη της ήττας:«Η ευθύνη είναι ομαδική για αυτό και είμαστε ομάδα. Από την αρχή της χρονιάς είπαμε ότι θα κάνουμε κάτι ομαδικό. Δεν φταίει κάποιος μεμονωμένα. Φταίμε όλοι μαζί. Αναλαμβάνουμε όλοι την ευθύνη και όλοι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Πανιώνιο να παίξει καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top