ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άφησαν βαθμούς οι κορασίδες του Άρη

Ισόπαλες 2-2 με το προπαιδικό τμήμα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου ήρθαν οι κορασίδες του Άρη σε ματς που διεξήχθη την Κυριακή για τις θέσεις 9-15 του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι κορασίδες του ΑΡΗ πραγματοποίησαν μια αρκετά καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, και έτσι ήρθαν ισόπαλες με την ομάδα του προπαιδικού του Κεραυνού Αγγελοχωρίου με σκορ 2-2,για την τέταρτη αγωνιστική για τις θέσεις 9-15 του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι κίτρινες είχαν την κατοχή της μπάλας και ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα έχοντας δοκάρι στο 7′ της αναμέτρησης με δυνατό σουτ της Δήμητρας Παρούση έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στην συνέχεια, τα κορίτσια του ΑΡΗ άνοιξαν το σκορ στο 10′ με την Δήμητρα Κέζου,η οποία με σουτ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία,μετά από την εκτέλεση κόρνερ της Δήμητρας Παρούση.

Μετά από 6 λεπτά και κόντρα στην ροή του αγώνα το προπαιδικό του Κεραυνού Αγγελοχωρίου έκανε το 1-1 εκμεταλλευόμενος μια αδράνεια της άμυνας των κοριτσιών του ΑΡΗ.

Και στο 20′ της αναμέτρησης και έχοντας καλή ψυχολογία το προπαιδικό του Κεραυνού Αγγελοχωρίου προηγήθηκε στο σκορ με 1-2.

Η Δήμητρα Παρούση με μία ατομική προσπάθεια μέσα στην αντίπαλη περιοχή ανατράπηκε αντικανονικά και κέρδισε το πέναλτι το οποίο το εκτέλεσε εύστοχα η ίδια στο 23΄ (2-2).

ΑΡΗΣ (Κολλήγα): Βήκα (τερματοφύλακας), Αγαθαγγελίδου, Γουναρίδου (αρχηγός), Αναστασιάδου Μαρία, Κέζου, Μπασματζίδου, Παρούση, Πολυχρονιάδου, Σιδερά, Σελεμίδου, Παπαδιά, Τσιάτσου, Καπόν, Κουτσούρη, Αντωνιάδου, Κρομύδα, Σοφιολάκη, Κιουρτσή(τερματοφύλακας)».

To Top