Άφησαν καλές αντυπώσεις οι “μικροί” – Ποιοι ξεχώρισαν και ικανοποίησαν τον Κάμπος

Δύο πράγματα προσπάθησε να συνδυάσει στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο ο Πάουλο Κάμπος. Να προστατεύσει αρκετούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής για το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει τη νίκη με μία… νεανική και με πολλές δοκιμές ενδεκάδα.

Ο συνδυασμός του Βραζιλιάνου λειτούργησε, καθώς και στους βασικούς έδωσε ανάσες αλλά και οι “μικροί” τον δικαίωσαν για την επιλογή του. Ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη πραγματοποίησαν ο Βασιλόπουλος και Συμεωνίδης. Ο μεν πρώτος ανταποκρίθηκε πολύ καλά ως κεντρικός αμυντικός, θέση στην οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά. Ο Συμεωνίδης που αγωνίστηκε στα άκρα της επίθεσης έδειξε διάθεση αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Εν μέρει κέρδος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η παρουσία του Λιόλιου στο κέντρο της άμυνας. Ο αρχηγός του Άρη-χθες- ήταν πολύ καλός, παρότι φύση και θέση ακραίος αμυντικός. Έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε μία τέτοια θέση αν και εφόσον η ομάδα το χρειαστεί μελλοντικά.

Σταθεροί -κυρίως- στα αμυντικά τους καθήκοντα οι Λιόνης και Χουζούρης. Για τον νεαρό Χουζούρη ήταν η πρώτη του επίσημη συμμετοχή από την μέρα που επέστρεψε στην ομάδα, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πολύ καλή η παρουσία του Λεμονή που έδειξε για ακόμα μία φορά γιατί τον χρησιμοποιεί αρκετά το τελευταίο διάστημα ο Κάμπος. Ο νεαρός μέσος ήταν το “μυαλό” του Άρη στο χώρο του κέντρου. Σταθερές μεταβιβάσεις και λίγα λάθη στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Επίσης η καλύτερη εμφάνιση και για τον Άντι Ρένια. Ο νεαρός επιθετικός έψαχνε από την αρχή της χρονιάς ένα γκολ και χθες το συνδύασε με μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο παρτενέρ του στην επίθεση, Χιντασέλι αρπάζει την ευκαιρία όποτε του δοθεί, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την πολύ καλή σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα.

Γενικώς, οι περισσότεροι που αγωνίστηκαν δικαίωσαν τον Πάουλο Κάμπος που πλέον έχει σχηματίσει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, πριν προχωρήσει στις τελικές του αποφάσεις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

 

To Top