Άφησαν υποσχέσεις οι πυγμάχοι του Άρη

Για τρίτη συνεχόμενη φορά πραγματοποιήθηκαν αγώνες πυγμαχίας τύπου σπάρινγκ στο γυμναστήριο πυγμαχίας του Α.Σ. Άρης, που βρίσκεται κάτω από τη θύρα 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης» το περασμένο Σάββατο.

Σε αυτούς έλαβαν μέρος δέκα ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα με 36 αθλητές και συνολικά διεξήχθησαν 18 αγώνες σε όλες τις κατηγορίες ηλικιών και κιλών. Στην πλειοψηφία τους έγιναν αγώνες της κατηγορίας παίδων, λόγω της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτώβριου στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά ικανοποιητικό και οι προπονητές των ομάδων είχαν την ευκαιρία να δουν τα λάθη και τις αδυναμίες των αθλητών τους, ώστε να κάνουν τις κατάλληλες διορθώσεις σε επίπεδο τεχνικής και τακτικής, προκειμένου να τους ετοιμάσουν καλυτέρα για τις αγωνιστικές ανάγκες του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Άρη, στην κατηγορία των γυναικών αγωνίστηκαν η Στέλλα Κοντούλη (κατ. 69 κιλά), Χαρά Γιάντση και Κατερίνα Τσάμη (κατ. 64 κιλά), στην κατηγορία των παίδων οι Γιώργος Μιχαλιός (κατ. 70 κιλά) και Αλέξανδρος Ασκαρέλης (κατ. +80 κιλά).

Οι προπονητές του τμήματος πυγμαχίας των «κίτρινων», Γιώργος Γκαβέζος και Στέργιος Κωστίδης, δηλώνουν ικανοποιημένοι από την απόδοση των αθλητών τους και είναι βέβαιοι ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η προσπάθεια των αθλητών τους θ΄ ανταμειφθεί με την κατάκτηση μεταλλίων.

To Top