Έβαλε Καραγκιόζη στα “δοκάρια” ο Βόλος – Δεν συνεχίζουν Τομάς και Ασούμπρε στη Λαμία

Η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποίησε ότι ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Τάσο Καραγκιόζη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πρόκειται για τον 22χρονο τερματοφύλακα ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Αιγινιακό.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου (20/6/97) τερματοφύλακα Αναστάσιου Καραγκιόζη.

Ο Αναστάσιος Καραγκιόζης ξεκίνησε την καριέρα του στον Λεβαδειακό και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Αιγινιακό όπου είχε 34 συμμετοχές, οι 24 εκ των οποίων στο φετινό πρωτάθλημα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού.

Έτσι, την επόμενη χρονιά η ομάδα θα χρησιμοποιεί ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Επειτα από την εξέλιξη αυτή, τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ Βόλος θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης περιόδου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας».

*** ΛΑΜΙΑ: Δίχως τους Ζοάν Τομάς και Ζαν Λουκ Ασούμπρε θα βαδίσει στη νέα αγωνιστική περίοδο η Λαμία, όπως αναφέρει το a-sports.gr.

Οι δύο εξτρέμ, που έπαιξαν ως δανεικοί από την ΑΕΚ Λάρνακας στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, είχαν συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά την Πέμπτη (13/6) προέκυψε πως υπήρχε διαφορά στο οικονομικό με αμφότερους και η οποία δεν ήταν δυνατό να καλυφθεί.

Έτσι, το «διαζύγιο» δεν μπορούσε να αποφευχθεί και μοιραία οι Φθιώτες θα πρέπει να κινηθούν και για την απόκτηση ακραίων επιθετικών, όταν ξεκινήσουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση.

To Top