ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έβγαλαν μέρος της προπόνησης οι Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο και Μαντσίνι

Προπόνηση με τα γνωστά προβλήματα για τον Άρη, καθώς για μια ακόμη μέρα οι Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο και Μαντσίνι συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μπρούνο Γκάμμα συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του.

Για το Σαββατοκύριακο ο Άκης Μάντζιος έδωσε ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα επιστρέψουν πάλι στις προπονήσεις τη Δευτέρα όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, rondo game, τρέξιμο διαλειμματικής μορφής, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής.

Οι Χουάν Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο και Ντάνιελ Μαντσίνι συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης (ο Μπρούνο Γκάμα συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας).

Το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό (αύριο το πρωί υπάρχει έξτρα προπονητικό πρόγραμμα μόνο για τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού).

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

To Top