Έβγαλαν μέταλλο οι Κινγκς: Άλωσαν την έδρα των Ουόριορς και πάνε για τελικό στο Σακραμέντο

 

Οι Σακραμέντο Κινγκς έβγαλαν μέταλλο, έκαναν το break στην έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (118-99), ισοφάρισαν σε 3-3 και πάνε για τον τελικό των τελικών στην έδρα τους.
Οι «Βασιλιάδες» που βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο γνωρίζοντας τρεις συνεχόμενες ήττες από τους περσινούς πρωταθλητές του NBA, έβγαλαν αντίδραση την κατάλληλη στιγμή και θα οδηγήσουν την συναρπαστική σειρά σε έβδομο παιχνίδι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Ουόριορς ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση, κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο, προηγούμενοι με 25-23, όμως η συνέχεια ανήκε στους Κινγκς, που με επί μέρους 26-35 στη δεύτερη περίοδο, έκλεισαν το ημίχρονο στο +7 (51-58).

Οι Κινγκς έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, συνέχισαν να κυριαρχούν στην αναμέτρηση και έφτασαν σε διψήφια διαφορά με την λήξη του τρίτου δωδεκαλέπτου (80-90). Στη τέταρτη περίοδο ήρθε η… κατάρρευση για τους Ουόριορς, με τους Κινγκς να φτάνουν με άνεση στη νίκη και στη ισοφάριση της σειράς σε 3-3.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Μαλίκ Μονκ (28π, 6ρ, 4ασ), ο ΝτεΆρον Φοξ (26π, 4ρ, 11ασ) και ο Κίγκαν Μάρεϊ (15π, 12ρ), ενώ για τους Ουόριορς ξεχώρισε ο Στεφ Κάρι που είχε 29 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

To Top