ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έβγαλε αγανάκτηση και προβληματισμό ο Πάρντιου παρά την νίκη με ανατροπή

Τέταρτο παιχνίδι του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο του Άρη αλλά η ομάδα δεν πείθει. Ακόμα και χθες κόντρα στον Ιωνικό τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα χειρότερα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Κάτι που φυσικά είδε ο Άγγλος τεχνικός και θέλησε να το επισημάνει στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Σε τέσσερα παιχνίδια ο Άρης μετράει δύο νίκες με ανατροπή και δύο ήττες, με τον Πάρντιου στο “τιμόνι” της ομάδας. Η πρώτη ανατροπή ήρθε κόντρα στον Ολυμπιακό όταν οι κιτρινόμαυροι έμειναν πίσω στο σκορ αλλά με πάθος και ψυχή κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Χθες ήρθε η δεύτερη ανατροπή απέναντι στον αξιόμαχο Ιωνικό που έβαλε δύσκολα στον Άρη.

Ενδιάμεσα είχαν προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα από τον Βόλο σε ματς που ο Άρης έχει παράπονα από τη διαιτησία και η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Πάρντιου νιώθει αγανακτισμένος και προβληματισμένος από τη συμπεριφορά των παικτών του. Κυρίως από την αντίδρασή τους στον αγωνιστικό χώρο. Όμως και ο ίδιος θα πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να γίνει πιο διαδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του κατά την ώρα που παίζεται το ματς.

To Top