ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβγαλε γλώσσα η… εξυγίανση για τις “μαϊμούδες” της Τούμπας με επίθεση ΠΑΟΚ σε Κλάτενμπεργκ !

Έβγαλε γλώσσα η… εξυγίανση για τις “μαϊμούδες” της Τούμπας με επίθεση ΠΑΟΚ σε Κλάτενμπεργκ !

Είναι σημεία των καιρών. Ο δρόμος τους επί «εξυγίανσης» ήταν στρωμένος με διαιτητικά ροδοπέταλα και την ομερτά. Από δικά τους μέσα μέχρι τους παράγοντες, χωρίς αντίλογο. Είχαν καλομάθει οι “διαιτητές” τους να την βγάζουν καθαρή από πειθαρχικούς ελέγχους και τιμωρίες όταν σφάλουν… υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά να κερδίζουν και… γαλόνια.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τους έβγαλε στην σέντρα μια και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ομολόγησε ότι αλλοιώθηκε το σκορ, από το καταφανές επιθετικό φάουλ του Τσόλακ, που λανθασμένα δεν υπέδειξαν ο (εξυγιαντής) Σιδηρόπουλος και ο Σκουλάς (VAR), στη φάση που οδήγησε στο γκολ της νίκης των γηπεδούχων, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι “μαϊμούδες” της Τούμπας βγήκαν στο… σεργιάνι χωρίς να στείλουν και… sms! Κάτι που προκάλεσε την… οργή της ομάδας της Θεσσαλονίκης και επίσημη διαρροή, με αιχμές και… προειδοποίηση για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Το μπούλινγκ άρχισε για τα καλά!

Συγκεκριμένα, στην επίθεση θέση του ΠΑΟΚ αναφέρεται ότι «ελπίζουμε να είναι μια μεμονωμένα κακή στιγμή του», η κρίση του για το φάουλ του Κροάτη επιθετικού, που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΣ και έδωσε τη νίκη “μαϊμού”.

Το κορυφαίο όλων; Ο ΠΑΟΚ του… 50-50 δεν θέλει να κάνει ο Κλάτενμπεργκ το εβδομαδιαίο βίντεο με την ανάλυση των φάσεων, ούτε να βγαίνουν κάρτα τα σχόλια των διαιτητών. Τι… φοβάται;

Και δεν είναι μόνο αυτό! Π ΠΑΟΚ στέκεται για ακόμη μία φορά στο πλευρών των… εκλεκτών Ελλήνων διαιτητών και σηκώνει ασπίδα σε Σιδηρόπουλο και Σκουλά. Μην κρατώντας ούτε τα προσχήματα.

To Top