ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έβδομος ή όγδοος ο Άρης στην κανονική περίοδο

Η εντός έδρας νίκη του Προμηθέα επί του Περιστερίου φέρνει τον Άρη στην έβδομη ή την όγδοη θέση, στην κανονική περίοδο της Basket League, που ολοκληρώνεται το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα της Πάτρας βελτίωσε το ρεκόρ της σε 12-9, με τους «κίτρινους», που την υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική να έχουν 10-11 και να μην την προλαβαίνουν, πλέον, στη βαθμολογία.

Αν η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη νικήσει τους Πατρινούς και ο Κολοσσός ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό (εξ αναβολής εντός έδρας παιχνίδι) και από το Λαύριο (εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική), τότε θα τερματίσει έβδομη, καθώς θα είναι στο 11-11 και οι Ροδίτες στο 10-12.

Εφόσον ο Κολοσσός νικήσει, σ’ έναν από τους δύο αγώνες του, θα υπερτερεί του Άρη στην ισοβαθμία (μετράει δύο νίκες,) ακόμη κι αν οι «κίτρινοι» κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική τον Προμηθέα στο “Nick Galis Hall”. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο, ο Άρης θα είναι όγδοος.

Σε περίπτωση που ο Άρης είναι έβδομος, θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των πλέι οφ, με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό, ενώ αν είναι όγδοος θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

To Top