Έβερτον: Νέα αφαίρεση βαθμών, μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού

Εξοντωτική προς την Έβερτον η Premier League, καθώς η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος προχώρησε σε νέα αφαίρεση δύο βαθμών κατά των «ζαχαρωτών»!
Δεν σταματάει τις τιμωρίες η Premier League με την Έβερτον να έρχεται αντιμέτωπη με μια ακόμη ποινή αφαίρεσης βαθμών. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και το «Athletic» η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος τιμώρησε τα «ζαχαρωτά» με νέα αφαίρεση δύο βαθμών, για τις νέες κατηγορίες που αφορούν τις οικονομικές παραβάσεις που σχετιζόντουσαν με τη σεζόν 2022/23.

Μια εξοντωτική ποινή για την Έβερτον η οποία πριν από μερικούς μήνες είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση δέκα βαθμών. Τα «ζαχαρωτά» ωστόσο κατάφεραν να… κερδίσουν τέσσερις βαθμούς μετά την έφεση που έκαναν στην Eπιτροπή Αποδοτικότητας και Βιωσιμότητας.

Με τη νέα αφαίρεση των δύο βαθμών, η Έβερτον πέφτει στην 16η θέση της βαθμολογίας της Premier Leagueκαι βρίσκεται πλέον μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα «ζαχαρωτά» ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν σε νέα έφεση, έχοντας ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες.

To Top