Έβερτον – Νότιγχαμ 1-1: Όρθια η Φόρεστ στο Γκούντισον με εκπληκτικό Χέντερσον

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Έβερτον με τη Νότιγχαμ. Οι Reds άνοιξαν το σκορ στο 81ο λεπτό με τον Τζόνσον, για να ισοφαρίσει στο 88′ ο Γκρέι. Σε εξαιρετική μέρα ο Ντιν Χέντερσον, ο οποίος έκανε ηρωικές επεμβάσεις.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις
Η Νότιγχαμ στάθηκε όρθια στο Γκούντισον Παρκ, καθώς πήρε την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Έβερτον. Η Φόρεστ μάλιστα άγγιξε και τη νίκη καθώς προηγήθηκε στο 81ο λεπτό με τον Γκρέι, για να ισοφαρίσει ο Γκρέι στο 88ο λεπτό. Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Ντιν Χέντερσον, ο οποίος είχε καθοριστικές επεμβάσεις στο παιχνίδι.

Πλέον, η ομάδα του Κούπερ έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στην Premier League και είναι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τον πρώτο της πόντο πήρε η Έβερτον.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Ταρκόβσκι, Κόαντι, Χόλγκεϊτ, Μικολένκο, Ιβόμπι, Ντέιβις (57′ Ονάνα), Πάτερσον, Γκρέι, Ροντόν (57′ ΜακΝέιλ), Γκόρντον

ΜΟΤΙΓΧΑΜ: Χέντερσον, Γουόραλ, Κουκ, ΜακΚένα, Γουίλιαμς, Μανγκαλά (55′ Γιέιτς), Ο’ Μπράιεν, Τόφολο, Λίνγκαρντ (84′ Κογιατέ), Τζόνσον, Αγουονίγι (61′ Γκιμπς-Γουάιτ)

To Top