Έγγραφο αίτημα με τέσσερις υπογραφές (και του Άρη) για τη διεξαγωγή μπαράζ

Κορυφώνεται η προσπάθεια του Άρη για να ανοίξει το «παράθυρο» της ανόδου στη Football League μέσα από το ενδεχόμενο διεξαγωγής μπαράζ στη Γ’ εθνική.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας συνεχίστηκαν και χθες οι επαφές των «κίτρινων» με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των ομίλων της Γ’ εθνικής (Καραϊσκάκης, Παναιγιάλειος, Κηφισιά), ώστε να υπάρξει μια κοινή γραμμή στο θέμα των μπαράζ. Στόχος να πιέσουν την ΕΠΟ και όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε σε περίπτωση που ομάδες (π.χ. ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Εργοτέλης) αποφασίσουν να μην συμμετέχουν στη Football League, τότε να αναπληρωθούν από ομάδες της Γ΄ εθνικής.

Όπως δήλωσε στο PRESSARIS ο Λεωνίδας Μπακούρας θα γίνει επίσημο έγγραφο αίτημα για τη διεξαγωγή μπαράζ και σύμφωνα με όσα τόνιζαν στην Αλκμήνης, ήδη το έγγραφο αυτό συντάχθηκε με τις υπογραφές των εκπροσώπων και των τεσσάρων συλλόγων και τελικούς αποδέκτες το γραφείο του πρωθυπουργού, τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάνη.

Στο συγκεκριμένο έγγραφο ζητούν την εφαρμογή του ΚΑΠ για αναπλήρωση ομάδων μέσα από μπαράζ, επικαλούμενοι δημοσιεύματα στον Τύπο και στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν ομάδες (π.χ. ΟΦΗ, Νίκη Βόλου) που θα δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στη Football League.

Παράλληλα ζητούν ραντεβού με τον ίδιο τον Κοντονή, περιμένουν να ορίσει ημερομηνία συνάντησης και εφόσον κλειστεί, η σκέψη που υπάρχει είναι να πάνε και οι τέσσερις ομάδες μαζί. 

To Top