ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έγγραφο για τον Άρη με “υπογραφή” από την Chatsworth Consortium Limited με έδρα το Λονδίνο και τον Jafar Raza (photo)

Μπορεί η προθεσμία κατάθεσης επιστολών εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον Ερασιτέχνη Αρη να ολοκληρωνόταν τυπικά στις 12 το μεσημέρι, αλλά περίπου τέσσερις ώρες αργότερα… κατέφθασε η πολυσυζητημένη  πρόταση του επενδυτικού ομίλου με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 Η πρόταση αποφασίστηκε τελικώς να γίνει δεκτή από το ΔΣ του Ερασιτέχνη και να τεθεί προς συζήτηση στην επόμενη γενική συνέλευση, αφού άπαντες πείστηκαν για την εγκυρότητά της. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπακωνσταντίνου που εκπροσωπεί την εν λόγω εταιρεία, παρέδωσε στον Τάσο Οικονόμου την έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το ενδιαφέρον της εταιρείας αφορά μόνο στον Αρη της FootballLeague.

 

H εφημερίδα “Metrosport” δημοσιεύει το έγγραφο που κατατέθηκε και στα οποία αναφέρονται τα εξής:

«Σε όποιον μπορεί να αφορά,

Αυτή είναι η επιβεβαίωση ότι ο όμιλος μας ενδιαφέρεται να αποκτήσει αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα όπως αναφέρεται στο e-mailτης 9/7/2015. Είμαστε χαρούμενοι να υπογράψουμε, να ανταλλάξουμε περισσότερες πληροφορίες, να αξιολογήσουμε τα γεγονότα και τα νούμερα που αναφέρονται στην εκδήλωση ενδιαφέροντος».

Το έγγραφο υπογράφεται από τον Jafar Raza, ο οποίος κατέχει το 35% των μετοχών της εταιρείας  που κατέθεσε το ενδιαφέρον της και έχει έδρα το Λονδίνο. Οπως τόνισε στους ανθρώπους του Άρη ο Παπακωνσταντίνου το αργότερο την Τρίτη θα κατατεθεί εγγυητική επιστολή, η οποία θα καταδεικνύει το μέγεθος της επένδυσης και θα αποτελεί, προφανώς, την καλύτερη απόδειξη για τη «σοβαρότητα» του συγκεκριμένου ενδιαφέροντος.

 

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύεται και τα όσα αναφέρει η ίδια εφημερίδα: “Η επιστολή που κατατέθηκε στον Α.Σ. Αρης έχει το λογότυπο της εταιρείας ChatsworthConsortiumLimitedκαι έδρα το Λονδίνο. Η εν λόγω εταιρεία, με βάση τα όσα μπορεί κανείς να «αλιεύσει» διαδικτυακά, ιδρύθηκε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας τον Μάιο του 2013 και λειτουργεί, προφανώς, ως θυγατρική της μεγαλύτερης εταιρείας που έχει έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ιδιοκτήτης του 35% της εν λόγω εταιρείας είναι ο JafarRaza (σ.σ. υπογράφει και την επιστολή στον ΑΣ Αρης), ενώ το 55% ανήκει στην WidianMohamad (Αλγερινής καταγωγής) η οποία και διευθύνει την εταιρεία.

Εχει βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 809 χιλιάδες λίρες Αγγλίας, το σύνολο του ενεργητικού της αποτιμάται σε 811 χιλιάδες λίρες, ενώ ο κύκλος εργασιών της είναι 1145 λίρες. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω εταιρεία παρουσιάζει εξαιρετική τραπεζική συμπεριφορά, σύμφωνα με την αξιολόγηση από την Lloydsbank.

Κρίνοντας από τα όσα είναι διακριτά στο διαδίκτυο η εν λόγω εταιρεία λειτουργεί ως θυγατρική της μεγαλύτερης εταιρείας, για την οποία κάνει λόγο ο κ. Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εταιρεία αυτή ασχολείται με την εξόρυξη και την εμπορία μετάλλων, αλλά και μεταφορές πετρελαίου. Ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του επενδυτικού ομίλου δεν θέλησε να κάνει γνωστά περισσότερα στοιχεία”.

letter of  intent (1)

To Top