ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγγραφο ΕΠΟ σε ΟΥΕΦΑ-ΦΙΦΑ “χαστούκι” στους παραμυθάδες για την ΠΑΕ Άρης!

Έγγραφο ΕΠΟ σε ΟΥΕΦΑ-ΦΙΦΑ “χαστούκι” στους παραμυθάδες για την ΠΑΕ Άρης! Τον τελευταίο καιρό στήθηκε ακόμη ένας μηχανισμός προπαγάνδας, δημιουργώντας εντυπώσεις στην πλάτη του Άρη. Το έχουμε επισημάνει άλλωστε ουκ ολίγες φορές, ότι η επιστροφή του Άρη ενοχλεί.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Κάποιοι από άγνοια, αφέλεια, αμάθεια ή επειδή ήταν “στημένοι” δημιούργησαν κλίμα ότι η ΠΑΕ Άρης μπορεί να έχει πρόβλημα, εξαιτίας της προηγούμενης και πτωχευμένης ΠΑΕ, τη στιγμή που έχει δημιουργηθεί νέα ποδοσφαιρική εταιρία, με νέο ΑΦΜ, έχοντας την έγκριση της ΕΕΑ.

Σήμερα, όπως έγινε γνωστό η ΕΠΟ έστειλε έγγραφο σε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ με το οποίο ενημερώνει η υφιστάμενη και νέα ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία σχέση με την παλιά και ότι όλα έχουν λειτουργήσει βάσει κανονισμών και νομιμότητας. Ότι με απλά λόγια είναι “καθαρή και νόμιμη”!

Βάσει της επιστολής αυτής η ΠΑΕ Άρης διαβεβαιώνει με την σειρά της ότι ούτε υπήρξε, ούτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα και συνεχίζει απρόσκοπτα την πορεία της.

Με απλά λόγια “ξεφούσκωσε” ένα ακόμη… παραμύθι της προπαγάνδας για ένα θέμα, το οποίο επί της ουσίας ποτέ δεν υπήρξε… Ή καλύτερα υπήρξε ως… ευσεβής πόθος όλων όσοι έχουν ενοχληθεί από την επιστροφή του Άρη στην μεγάλη κατηγορία!

To Top