ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έγγραφο ερώτημα της Φούτμπολ Λιγκ στις ΠΑΕ: “Θέλετε σέντρα;”

Η Φούτμπολ Λιγκ απέστειλε έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ για την έναρξη και περιμένει απάντηση ως τη Δευτέρα (17/10). Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Το FL News σας ενημέρωσε το βράδυ της Παρασκευής (14/10) ότι συμβούλιο δεν θα γίνει τη Δευτέρα (17/10) στη Football League και η απόφαση για έναρξη του πρωταθλήματος θα παιρνόταν διά της περιφοράς. Τελικά, η διοργανώτρια αρχή απέστειλε, έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ και περιμένει απάντηση ως το μεσημέρι (14:00) της Δευτέρας (17/10)!

Συγκεκριμένα, στο έγγραφο αυτό η Football League ενημερώνει τα μέλη της ότι πολλοί πρόεδροι ομάδων έχουν ζητήσει σέντρα το Σαββατοκύριακο (22,23/10) και ζητά απάντηση ως τη Δευτέρα (17/10) αν συμφωνούν. Ωστόσο, πουθενά δεν αναφέρεται υπό ποιες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δηλαδή αν έχει βρεθεί τηλεοπτική στέγη και χορηγοί. Εννοείται ότι συμφωνία δεν υπάρχει και επί της ουσίας η λίγκα ζητά την έναρξη άμεσα – χωρίς ΔΣ – και χωρίς εγγυημένα έσοδα.

Δεδομένο είναι ότι υπάρχουν ομάδες που θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά επίσης δεδομένο είναι ότι υπάρχει αριθμός ΠΑΕ που δεν συμφωνούν να πάνε στη σέντρα χωρίς προηγουμένως να έχουν επιτευχθεί συμφωνίες σε τηλεοπτικά και χορηγίες. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα (17/10) και δεν αποκλείεται να γίνει έκτακτο ΔΣ την Τετάρτη (19/10), άποψη που εξέφρασαν αρκετοί παράγοντες όταν ενημερώθηκαν για την κίνηση αυτή της διοργανώτριας”.

To Top