ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγιναν τα νέα τεστ κορωνοϊού σε όσους είχαν νοσήσει, νωρίς το απόγευμα τα αποτελέσματα

H ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως όσοι ήταν θετικοί στον κορωνοϊό, έκαναν σήμερα το πρωί τα νέα τεστ, με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά νωρίς το απόγευμα.

Την προηγούμενη Τρίτη είχαν ανακοινωθεί 10 θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη των “κιτρινόμαυρων” να μπαίνουν αμέσως σε καραντίνα.

Αν κάποιο από τα σημερινά τεστ βγει αρνητικό, θα πρέπει να επαναληφθεί την Παρασκευή. Αν και τότε βγει αρνητικό θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής (εφόσον συμφωνήσουν Άρης-Αστέρας να διεξαχθεί), αλλά το ερώτημα είναι η κατάσταση ποδοσφαιριστή. Απείχε από τις προπονήσεις, καθώς ήταν σε καραντίνα για παραπάνω από μία εβδομάδα.

Αν κάποιο τεστ βγει και πάλι θετικό, τότε είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε καραντίνα, μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 μέρες, δηλαδή μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Άρης και Αστέρας Τρίπολης είναι σε επικοινωνία και εφόσον υπάρξουν νέα κρούσματα κορωνοϊού μέσα στην εβδομάδα, τότε δεν αποκλείεται να ζητήσουν από κοινού την αναβολή του αγώνα.

Ωστόσο, τα κρίσιμα τεστ είναι αυτά της Πέμπτης, όσων δεν νόσησαν και προπονούνται κανονικά για τον συγκεκριμένο αγώνα, εδώ και μέρες. Aν σε αυτά δεν υπάρξουν κρούσματα (τρία ή και περισσότερα) ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί κανονικά, εκτός αν οι δύο ομάδες έχουν διαφορετική άποψη.

Στον Άρη έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός και τα πρώτα δείγματα (τεστ Παρασκευής σε όσους δεν είχαν νοσήσει) έδειξαν ότι το έχουν καταφέρει.

To Top