ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έγιναν τα τεστ κορωνοϊού στον ποδοσφαιρικό Άρη, το βράδυ τα αποτελέσματα

Ακολουθώντας -όπως έγινε από την πρώτη στιγμή- τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και το υγειονομικό πρωτόκολλο σήμερα έκαναν τεστ κορωνοϊού όσα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη βρέθηκαν αρνητικοί στον προηγούμενο έλεγχο. 

Τα αποτελέσματα των τεστ θα γίνουν γνωστά αργά το βράδυ, όπως έγινε και την προηγούμενη Τρίτη με την ΠΑΕ Άρης να ενημερώνει γι αυτά.

Οι θετικοί στον κορωνοϊό (10 μέλη της ομάδας) δεν έκαναν σήμερα τεστ, καθώς αυτές ήταν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ. Γι αυτούς θα υπάρξουν νέα τεστ τα επόμενα 24ωρα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται ανά γκρουπ, ωστόσο, αν τα αποτελέσματα σήμερα το βράδυ είναι θετικά ως προς την μη εξάπλωση του κορωνοϊού σε άλλους ποδοσφαιριστές, τότε οι προπονήσεις θα γίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσει η ομάδα να μπει σε μία κανονικότητα πλέον.

Το ματς του Σαββάτου, ούτως ή άλλως, έχει αναβληθεί κι επίσημα οπότε άπαντες θέλουν πλέον η ομάδα να είναι έτοιμη γι αυτό που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την 1η Νοεμβρίου.

Εφόσον δεν υπάρξουν νέα θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές, τότε οι πιθανότητες για τον αγώνα με τους Αρκάδες αυξάνεται σημαντικά, ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας, δίχως προβλήματα.

 

To Top