ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έγινε άγαλμα στην Ουρουγουάη ο Σουάρες!

Ένα άγαλμα του Λουίς Σουάρες «κοσμεί» εδώ και μερικές μέρες την πόλη καταγωγής του στην Ουρουγουάη, με το αισθητικό αποτέλεσμα όμως να μην είναι και τόσο κολακευτικό για τον στράικερ της Μπαρτσελόνα.

Το άγαλμα του Ουρουγουανού στράικερ, που τον απεικονίζει σε φυσικό μέγεθος, με την φανέλα της Εθνικής, μία μπάλα στα πόδια και υψωμένο το δεξί χέρι,  τοποθετήθηκε έξω από εμπορικό κέντρο στο Σάλτο, πόλη στην οποία γεννήθηκε ο παίκτης.

Η δημιουργία του γλύπτη Αλμπέρτο Μοράλες Σαράβια όμως δεν προκάλεσε και τα καλύτερα σχόλια, με τους περισσότερους σχολιαστές να χαρακτηρίζουν άσχημο το άγαλμα.

Ο ίδιος ο γλύπτης πάντως, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν είχε την ευκαιρία να συναντήσει το ίδιο το «μοντέλο» του από κοντά.

«Η δουλειά μου ήταν πολύ δύσκολη. Έπρεπε να δουλέψω μόνο από φωτογραφίες», είπε συγκεκριμένα ο Σαράβια.

Ο ίδιος ο Σουάρες πάντως δήλωσε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, μιλώντας μέσω διαδικτύου με τους συμπατριώτες του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων:

«Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό. Είναι κάτι μοναδικό και απίστευτο, δεν μπορούσα ποτέ να το φανταστώ. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι το άγαλμα βρίσκεται στο Σάλτο, την πόλη που γεννήθηκα. Είναι μία μεγάλη αναγνώριση για μένα».

Δείτε το άγαλμα του Σουάρες:

Πηγή: novasports.gr
To Top