Έγινε δολοφόνος και αυτόχειρας πρώην μπασκετμπολίστας!

Τηλεοπτικό δίκτυο της Λιθουανίας μετέδωσε την είδηση της δολοφονίας από το χέρι πρώην Λιθουανού πάουερ φόργουορντ, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το τηλεοπτικό δίκτυο LNT της Λετονίας διέκοψε το πρόγραμμα του, για να μεταδώσει μια πολύ δυσάρεστη είδηση: ο Μαρτίνας Αντριουκάιτις, Λιθουανός πάουερ φόργουορντ της Ρίγα, δολοφόνησε τη σύζυγο του, Ρενάτα, στο σπίτι του στη Λετονία και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Το περιστατικό παρακολούθησε ο 14χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 33χρονο παίκτη στο νοσοκομείο. Εκεί παραδόθηκε στα τραύματα του, τα μεσάνυχτα.

Ο Αντριουκάιτις είχε όπλο στο σπίτι, διότι παράλληλα με την καριέρα του, ήταν και αστυνομικός. Από το 2010 αντιμετώπιζε πάσης φύσεως προβλήματα, με την πρώην σύζυγο του, Λάρα να τον πηγαίνει στα δικαστήρια, γιατί απέφευγε τη διατροφή. Η αστυνομία τον έψαχνε, αλλά εκείνος διέφυγε στην Ουκρανία.

Η καριέρα του είχε ξεκινήσει πριν δέκα χρόνια, στη Ζάλγκιρις, με την οποία πήρε δυο φορές το πρωτάθλημα, ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα της εθνικής. Ακολούθησαν οι Αλίτους, Σιαουλιάι και μετά η Γαλλία, η Ουγγαρία, η Ουκρανία και η Λετονία.

Πηγή: sport24.gr

To Top