«Έγινε ζούγκλα στο τάι μπρέικ…»

Για τις απαράδεκτες καταστάσεις που βίωσε ο Άρης στον προχθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Μίκρα, μίλησε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Κώστας Ευθυμιάδης, στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

«Κάναμε ένα λάθος: Κερδίσαμε το τέταρτο σετ! Έπρεπε να… μπαίναμε με την ψυχολογία μιας ομάδας με προβλήματα, που δεν θα μπορούσε να χτυπήσει το παιχνίδι. Αυτό ήθελαν και περίμεναν. Όταν λοιπόν πήραμε το τέταρτο σετ, διαμορφώθηκε μια άλλη κατάσταση στο γήπεδο και άρχισε να γίνεται ζούγκλα», είπε αρχικά και συνέχισε με λεπτομέρειες για τα έκτροπα:

«Ξεκινάει το τάι μπρέικ και οπαδοί του Ηρακλή που ήταν πίσω από τι διαιτητή άρχισαν να τον βρίζουν, να τον φτύνουν και διακόπηκε το παιχνίδι. Επέτρεψε σε κάποιους να μπουν στο γήπεδο και όταν ρώτησα τον δεύτερο διαιτητή ποιοι ήταν αυτοί, μου είπε ότι είναι άνθρωποι του Ηρακλή και ότι μπορούν να μας προστατεύσουν. Αρχίζει πάλι το ματς και διαπιστώνω ότι ένας από αυτούς τους κυρίους έβριζε ασύστολα τους παίκτες μας. Μπαίνω να διακόψω το ματς, με βλέπουν οι οπαδοί και αρχίζουν να με βρίζουν. Το να πετάμε τσιγάρα, να φτύνουμε και να ρίχνουμε διαφημιστικές πινακίδες είναι πράγματα που δεν μπορούν να συνεχιστούν. Δεν μπορεί να υπάρχει ατιμωρησία».

Για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο άλλοτε παίκτης του Ηρακλή και νέος διαγώνιος του Άρη, Αινείας Τζελάτι, είπε: «Το άθλημα του βόλεϊ είναι άθλημα ψυχολογίας. Ο Τζελάτι χτύπησε το χέρι του στο σήμα του Άρη και άρχισαν να τον βρίζουν. Δεν έκανε κάποια χειρονομία. Πανηγύρισε με τον τρόπο του για να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας του. Στο τάι μπρεικ όταν αλλάξαμε πάγκους, άνθρωπος μέσα από το τιμ του Ηρακλή έβριζε την μάνα του Τζελάτι. Κάποια στιγμή πρέπει να προστατεύσουμε αυτό το άθλημα και να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα. Μου είπαν ότι θα μου κάνουν μήνυση. Αν δούμε το βίντεο του αγώνα θα δούμε ποιος έβριζε ασύστολα τους παίκτες».

Όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές: «Οι διαιτητές μιλάνε για δύο διακοπές και τσιγάρο που πετάχτηκε σε παίκτη του Άρη όταν πήγε να κάνει το σερβίς. Θα μπορούσαν βέβαια να είχαν γραφτεί περισσότερα. Στον πρώτο γύρο ο Ηρακλής ήρθε, έπαιξε στην έδρα μας και δεν έγινε τίποτα. Οι παράγοντες και οι φίλαθλοί του δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Η διοίκηση του Άρη κάνει προσπάθεια μαζί με τους φιλάθλους να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοια γεγονότα εντός γηπέδου».

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι και την εικόνα του Άρη, ο Κώστας Ευθυμιάδης είπε: «Από την αρχή της χρονιάς έχω πει ότι στήσαμε μια καλή ομάδα. Είχαμε όμως ατυχίες. Ποτέ δεν παίξαμε όλοι μαζί και είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της, Πιστεύω ότι δεν θα καταλήξουμε στις τελευταίες θέσεις, αλλά αντίθετα θα τερματίσουμε ψηλά».

Τέλος, για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στην συνέχεια, τόνισε: «Θα πάρουμε άλλους δύο παίκτες, το λιγότερο. Η ομάδα παλεύει, δείχνει χαρακτήρα αλλά δεν μπορεί να βγει το πρωτάθλημα μόνο με αυτούς τους παίκτες. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε».

To Top