Έγινε η αρχή, έπεται συνέχεια με περαιτέρω ενίσχυση και ανανεώσεις

Ο Άρης έκανε τις πρώτες του κινήσεις με την απόκτηση των Γιάννη Αθηναίου και Νίκου Γκίκα, ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή του όμως θέλει να κλείσει άμεσα και άλλα θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Είτε αφορούν μεταγραφές είτε ανανεώσεις παικτών.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι ικανοποιημένος γιατί αποκτήθηκαν δυο παίκτες, τους οποίους ήθελε εδώ και αρκετό καιρό γιατί πιστεύει πως μπορούν να προσφέρουν σημαντικές λύσεις. Ο Αθηναίου είναι μια δοκιμασμένη λύση αφού και ήταν ένας σημαντικός παίκτης και στον ΚΑΟΔ και στον Πανιώνιο, στους οποίους αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια. Όσο για τον Γκίκα, θα παίξει για πρώτη φορά στην Α1 προερχόμενος από τον Φιλαθλητικό και η έλευση του στους κίτρινους αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση αλλά και ένα προσωπικό στοίχημα.

Ο Άρης θέλει να αποκτήσει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μοχάμεντ Πάσαλιτς και οι επιλογές είναι λίγο πολύ γνωστές καθώς η δεξαμενή από την οποία καλείται να επιλέξει είναι μικρή. Παράλληλα, μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να τελειώσουν οι υποθέσεις των Αντώνη Ασημακόπουλου και Τζέρεμι Χαντ ώστε να οριστικοποιηθεί η παραμονή τους στο Αλεξάνδρειο ενώ εξελίξεις αναμένονται και με τον Κώστα Χαρίση.

To Top