Έγινε η επαφή με Σφακιανάκη, πρώτο δείγμα θετικό, όλα ανοιχτά!

Το θέμα της απόκτησης του Στέλιου Σφακιανάκη είναι στην πρώτη γραμμή της μεταγραφικής προσπάθειας του Άρη. Ο 38χρονος… μπαρουτοκαπνισμένος μέσος αποτελεί μια λύση που αναμένεται να προσφέρει πολλά σε επίπεδο εμπειριών και ποδοσφαιρικών ικανοτήτων και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS έγινε η καθοριστική επαφή από τους ανθρώπους του Άρη.

Οι δυο πλευρές αναφέρθηκαν σε θέματα της ενδεχόμενης συνεργασίας. Δεν μπήκαν σε οικονομικά ζητήματα, αφού τουλάχιστον από την πλευρά του έμπειρου ποδοσφαιριστή, δεν είναι στην παρούσα φάση αυτό το ζητούμενο, αλλά το πώς θα υπάρξει ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο θα καταφέρει η ομάδα να ανταποκριθεί στον βασικό της στόχο: την επιστροφή στη φυσική της θέση, στη Σούπερ λίγκα.

Ο Σφακιανάκης είναι στη Θεσσαλονίκη (είναι γεννημένος στο Χάγκεν της Γερμανίας και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα από την Καβάλα), έχει σπίτι εδώ και αυτό είναι ένα σημαντικό κίνητρο γι αυτόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο δείγμα είναι… θετικό, όλα όμως είναι ανοιχτά. Ο έμπειρος μέσος υποσχέθηκε να απαντήσει μέχρι το βράδυ στους ανθρώπους του Άρη, αφού ζυγίσει όλα τα δεδομένα.

To Top