ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγινε η συνάντηση Γουλιέλμου – Μποχωρίδη, δεν υπήρξε οριστική εξέλιξη

Σχεδόν δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ωστόσο οριστική εξέλιξη δεν προέκυψε, καθώς σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ ο παίκτης είναι μπερδεμένος για το μέλλον του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Από την ΚΑΕ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το τι συζητήθηκε μεταξύ Γουλιέλμου και Μποχωρίδη, ούτε από την πλευρά του παίκτη προκύπτει κάτι χειροπιαστό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος γκαρντ εμφανίζεται μπερδεμένος για το τι θέλει να κάνει στην καριέρα του, θέλει να σκεφτεί και ενδεχομένως στη διάρκεια της αυριανής ημέρας να αποφασίσει πώς θα πορευτεί.

Πάντως είναι γεγονός ότι ο Άρης έχοντας ήδη χάσει μεγάλο έδαφος στην προετοιμασία του λόγω της προσπάθειας για άρση του απαγορευτικού, δεν έχει χρόνο να περιμένει πολύ τον Μποχωρίδη, με τον οποίο πάντως έχει συμβόλαιο.

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος στην συγκεκριμένη υπόθεση ούτε για τον Άρη (κυρίως), ούτε για τον Μποχωρίδη, ο οποίος από την περασμένη Παρασκευή είναι αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις της ομάδας με εντολή του εκπροσώπου του, Νίκου Λώτσου, όπως ο ίδιος δημόσια δήλωσε.

To Top