Έγινε η συνάντηση με Κογκνού, τέλη Δεκεμβρίου επιστρέφει στα γήπεδα, αλλά…

Έγινε η συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με τον ατζέντη του Κογκνού με κύριο θέμα συζήτησης το μέλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή στους “κίτρινους”.

Δύο ήταν οι βασικοί άξονες της συζήτησης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η κατάσταση της ανάρρωσης του ποδοσφαιριστή μετά τις δύο εγχειρήσεις σκωληκοειδίτη, στις οποίες υποβλήθηκε και τα χρήματα που αξιώνει ο εκπρόσωπος του για να παραμείνει στον Άρη.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ζητήσει να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις (αναρρώνει στο Μακροχώρι) για να τον δουν οι Κάμπος-Τοπαλίδης, ώστε να έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα, αλλά από το περιβάλλον του υποστηρίζεται ότι ο Κοκγνού δεν μπορεί να πατήσει γήπεδο πριν τα τέλη Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του παίκτη αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 6.000 ευρώ για την παραμονή του στον σύλλογο, την στιγμή που ένα σημαντικό ποσό αναμένεται να δοθεί στην ομάδα του στην Γκάνα, ώστε να του επιτραπεί να εκδώσει δελτίο στην Ελλάδα και να αγωνιστεί.

Τον πρώτο λόγο τον έχει φυσικά ο Πάουλο Κάμπος, που αν κρίνει ότι ο ποδοσφαιριστής αξίζει μία θέση στο ρόστερ θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες. Οι δύο πλευρές μετά τη σημερινή τους συνάντηση ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, με το θέμα να παραμένει ανοιχτό, αν και είναι δύσκολο να ανάψει το πράσινο φως της συνεργασίας…

To Top