Έγινε η συνάντηση! Τζιφόπουλος στο PRESSARIS: “Τα πάντα για τον Άρη”!

Η απόφαση των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη για την κάλυψη της θέσης του γενικού αρχηγού είναι δεδομένη, προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα και καλύτερη λειτουργία, με τελικό στόχο την άνοδο της ομάδας στη Football League.

Υπήρχαν αρκετές σκέψεις και ονόματα. Πρώτη επιλογή είναι η περίπτωση του Γιάννη Τζιφόπουλου, ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν γενικός αρχηγός, αλλά δεν αποτελεί και την μοναδική.

Σήμερα πάντως, όπως αναφέρουμε και σε άλλο ρεπορτάζ νωρίτερα, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για συνάντηση των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Γιάννη Τζιφόπουλο.

Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά τις παραμέτρους και τις απαιτήσεις μίας τέτοιας θέσης σε μία δύσκολη για τον σύλλογο περίοδο, όπως η τωρινή.

Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό εμπόδιο που παρατηρείται ώστε να μπουν σε πιο ουσιαστικές λεπτομέρειες για μια συνεργασία, είναι κάποιες προσωπικές υποθέσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, που δεν του επιτρέπουν άμεσα να προχωρήσει το θέμα.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον Γιάννη Τζιφόπουλο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι υποχρέωση του να βοηθήσει τον Άρη και θα το κάνει από όποιο πόστο του ζητηθεί: “Έγινε μία πρώτη συζήτηση με τους ανθρώπους του Άρη. Μου το ζήτησαν και φυσικά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που ίσως δεν μου επιτρέψουν να εμπλακώ ενεργά προς το παρόν.

Από εκεί και πέρα αν μπω στην διαδικασία να ζυγίσω μερικά πράγματα φυσικά και θα επέλεγα τον Άρη. Τον σύλλογο αυτό τον υπηρέτησα 41 χρόνια και θα έκανα τα πάντα. Τα πάντα για τον Άρη… Ότι μου ζητηθεί, όποτε μου ζητηθεί και σε οποιοδήποτε πόστο”.

To Top