Έγινε “θαύμα”; Ο Σούλης και σε Νέα Σμύρνη και σε… Χαριλάου!

Η αλλαγή της διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης τροφοδότησε την προπονητολογία γύρω από τον Άρη. Ειδικά το τελευταίο 24ωρο φούντωσε, προκαλώντας αμηχανία και εκνευρισμό ακόμη και στον ίδιο τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος τόσο στο ξενοδοχείο, όπου βρέθηκε χθες η νέα διοίκηση, όσο και σήμερα, με την απουσία του από τη συνέντευξη τύπου έδειξε να έχει επηρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Οι συνειρμοί που έγιναν αποτέλεσαν ουσιαστικά “παραβίαση ανοιχτών θυρών”, με απλά λόγια;  Προεξοφλήθηκε η επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Άρη. Την σπίθα της προπονητολογίας άναψε η μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι ότι: “Ο Σούλης Παπαδόπουλος βρέθηκε στις θέσεις των επισήμων του Κλεάνθης Βικελίδης και παρακολούθησε το παιχνίδι των κίτρινων με τον Αστέρα Τρίπολης”.

Μάλιστα, κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι τον… είδαν, άλλοι ότι είδαν κάποιον που τον… έμοιαζε και πάει λέγοντας! Τελικά μάλλον έγινε “θαύμα”. Ο Έλληνας προπονητής ήταν στη Νέα Σμύρνη όπου παρακολούθησε το παιχνίδι του Πανιωνίου με την Βέροια.

«Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα, δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο-μεθαύριο. Δεν ήμουν στο γήπεδο, ήμουν στη Νέα Σμύρνη και παρακολουθούσα τον αγώνα Πανιώνιος-Βέροια. Ούτως ή άλλως η ομάδα έχει ματς τη Δευτέρα στα Γιάννενα» ήταν οι δηλώσεις που έκανε αργότερα στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού.

To Top