Έγινε κι αυτό! Τιμώρησαν διαιτητή που απλώς έπαιξε 50-50 τον Άρη!

Ο Άρης είχε 16 ελεύθερες βολές στην Αμαλιάδα. Ο Κόροιβος υπερδιπλάσιες, 33. Τα φάουλ ήταν 30 κατά του Άρη και 20 υπέρ του. Αντίδραση προς το παρόν δεν υπάρχει πέρα από κάποιες αόριστες αιχμές του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Άρης συνεχίζει να έχει κόντρα διαιτησία, αλλά το χειρότερο είναι ότι τιμωρούνται όσοι τον παίζουν απλά 50-50! Έγινε κι αυτό!

Στο παιχνίδι του Άρη με την Κηφισιά σφύριξε ο Γιάννης Φούφης. Έπαιξε 50-50 στο ματς, αλλά μέσα στη βδομάδα η Κηφισιά παρέστη στην ΚΕΔ και διαμαρτυρήθηκε για την τεχνική ποινή που έδωσε ο συγκεκριμένος διαιτητής σε flopping παίκτη της Κηφισιάς και την ίδια στιγμή κατακυρώθηκε καλάθι του Νέιμικ.

Ως δια μαγείας ο Φούφης (διεθνής με αγώνες σε Ευρωλίγκα – Γιούροκαπ) δεν υπήρχε στους αγώνες αυτής της αγωνιστικής και η ΚΕΔ όρισε (δια ορισμού…) και πάλι τον Καρακατσούνη σε ματς του Άρη που και πάλι αδικήθηκε και αντίδραση προς το παρόν και πάλι δεν υπάρχει…

Παρεμπιπτόντως ο διαιτητής Αναστόπουλος που… ένιωσε ότι κάτι τον χτυπάει και διέκοψε τον αγώνα σφυρίζει χωρίς διακοπή, στηριζόμενος 100% από την… αγνή και αθώα ΚΕΔ!

To Top