Έγινε συνάντηση, προπονείται μόνος του, παράταση για Δευτέρα του Πρίττα

Αναβολή στην αναβολή στην υπόθεση του Σάκη Πρίττα στον Αρη. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, συζήτησε με τους ανθρώπους του Άρη, συμφωνήθηκαν σχεδόν τα πάντα σε ότι αφορά το διαζύγιο των δυο πλευρών, αλλά υπογραφές δεν έπεσαν, μια και προέκυψε κάποιο μικρό… παραθυράκι.

Το θέμα Πρίττα πήρε παράταση για τη Δευτέρα (αν δεν αλλάξει κάτι ως τότε), οπότε και αναμένεται ο Κοκορόγιαννης να επανέλθει στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά της υπόθεσης.

Μέχρι τότε τα πράγματα για τον Πρίττα δεν αλλάζουν, καθώς παραμένει παίκτης του Άρη. Η. είδηση είναι ότι θα προπονείται, κατόπιν, δικής του επιθυμίας, μόνος του (και όχι στο δεύτερο γκρουπ του οποίου την επίβλεψη έχει ο Γιάννη Μιχαλήτσος), περιμένοντας τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρίττας έχει στα χέρια πολλές προτάσεις, με πιο σημαντική αυτή του Ατρομήτου (υπάρχει ενδιαφέρον από Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Γιάννενα), όμως δεν βιάζεται. Θα περιμένει το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας για τις περαιτέρω κινήσεις του.

To Top