Έγινε της ανατροπής και του… 3-2 στον Βόλο και επικράτηση επί του Παναιτωλικού

Επιστροφή στις νίκες για το Βόλο και μάλιστα με ανατροπή με την ομάδα της Μαγνησίας να επικρατεί με 3-2 του Παναιτωλικού εντός έδρας και να παίρνει βαθμολογική ανάσα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο και ένα καλύτερο δεύτερο όπου με πρωταγωνιστεί τον Μουνίθ πέτυχαν τρία γκολ, όλα από στατικές φάσεις, και έφτασαν στη νίκη.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός πλήρωσε τη σωστή αποβολή του Σιέστε στο 64′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά και το λάθος του Γιαννακόπουλου στο 78′.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα κακό παιχνίδι. Ο Βόλος ήταν ελαφρώς καλύτερος αλλά οι ευκαιρίες ερχόντουσαν με το σταγονόμετρο και ρυθμός δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Το γκολ ωστόσο που πέτυχε ο Παναιτωλικός στο 32′ με το διαγώνιο σουτ του Σανιά, τέρμα με το οποίο η ομάδα του Αγρινίου πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια (0-1), έκανε πραγματικό ροντεό την αναμέτρηση στην επανάληψη.

Όμως στο 70′, δηλαδή δύο λεπτά μετά το δεύτερο γκολ του Βόλου, ο Αριγίμπι έκανε μια καταπληκτική ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή και με αριστερό σουτ έφερε και πάλι το ματς στα ίσια, δείχνοντας πως ο Παναιτωλικός δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα.

To Top