ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έγινε το πρώτο βήμα για να ρυθμιστούν οι οφειλές της ΚΑΕ

Οι προκαταβολές που εισέπραξαν οι πιστωτές που είχαν αιτηθεί κατάπτωση εγγυητικής είναι το πρώτο από μια σειρά βημάτων που κάνει η διοίκηση Γουλιέλμου για να ρυθμίσει όλες τις οφειλές και να βάλει σε μια τάξη τα χρέη της ΚΑΕ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Το βήμα που έγινε ήταν το πιο απαραίτητο και το πιο εύκολο συγχρόνως, διότι μόνο την κατάπτωση της εγγυητικής δεν θα ήθελαν να έχουν τώρα ως πρόβλημα οι άνθρωποι της ομάδας, ενώ το αγωνιστικό τμήμα δίνει μια μάχη… ζωής μέσα στο γήπεδο.

Είναι παράλληλα αυτό το βήμα η αρχή για να ρυθμιστούν όλες οι οφειλές, προς τους πάντες. Οι συγκεκριμένοι πιστωτές δεν είχαν προσφύγει στη FIBA, αλλά εντός Ελλάδας, είχαν δικαιωθεί και περίμεναν κάποιον για να διακανονίσουν την οφειλή αυτή.

Όλοι τους έδειξαν την απαραίτητη κατανόηση, όλοι τους εισέπραξαν χρήματα που βγήκαν από συγκεκριμένη τσέπη (Γουλιέλμος) και σταδιακά οι διοικούντες θέλουν να προχωρήσουν και στις υποθέσεις που αφορούν τα απαγορευτικά της FIBA.

Εκεί είναι οι μεγάλες οφειλές της ΚΑΕ, διότι ουδέποτε εκπροσωπήθηκε στις προσφυγές στη FIBA και έτσι επιδικάστηκαν ποσά πολλαπλάσια των δεδουλευμένων που διεκδικούσαν οι παίκτες. Είναι μια ιστορία που θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς και θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μόλις ολοκληρωθεί αγωνιστικά η χρονιά.

To Top