Έγινε το πρώτο ραντεβού για τα μεταγραφικά- Φουλ για επιθετικό, βλέψεις για στόπερ και ακραίο αμυντικό!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη σύσκεψη του ποδοσφαιρικού τμήματος στην οποία τέθηκαν επί τάπητος πολλά θέματα οργανωτικού επιπέδου, ενώ την συζήτηση μονοπώλησε όπως ήταν αναμενόμενο η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Στο ραντεβού του Γιώργου Γαλανού με τους Κάμπος-Τοπαλίδη οριοθετήθηκαν τα πλαίσια στα οποία θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι.Όπως γίνεται αντιληπτό και τονίστηκε και στη σημερινή συζήτηση είναι ότι ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών με εμπειρία, με τα βλέμματα να στρέφονται πρώτα στην εγχώρια αγορά και έπειτα στην ξένη.

Παράλληλα, υπήρξε και ενημέρωση για τις θέσεις στις οποίες ο Πάουλο Κάμπος έχει εντοπίσει ελλείψεις και χρίζουν άμεσης ενίσχυσης. Το βάρος θα πέσει πρωταρχικά στον χώρο της επίθεσης, εκεί όπου ο Άρης θα αναζητήσει ένα επιθετικό περιοχής που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά και με την ποιότητα του θα ηγηθεί του σκοραρίσματος.

Επίσης το βάρος θα δοθεί και για κεντρικό αμυντικό, αλλά και δεξί μπακ, με σημείο αναφοράς την εμπειρία των παικτών.

Μία πρώτη κουβέντα έγινε και για τους ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα έχουν προταθεί στον Άρη, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη, καθώς δεν υπάρχει ολοκληρωμένη άποψη και αξιολόγηση για τους περισσότερους από το τεχνικό τιμ

Συζητήσεις σαν τις σημερινές θα υπάρξουν κι άλλες το επόμενο διάστημα. Η ομάδα χρίζει ενίσχυσης και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες, όταν και θα έχουν αξιολογηθεί οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι αλλά και όσοι έχουν προταθεί στην ομάδα.

To Top